VELIKA TAJNA IZ DOMA JOVANA MEMEDOVIĆA: Otkrivena MISTERIOZNA lokacija voditelja, ovo niko NIJE ZNAO, isplivalo sve! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.03.2022

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Jovan Mmemdović je krio tajnu lokacije svoje oaze, sad je sve otkriveno!

VELIKA TAJNA IZ DOMA JOVANA MEMEDOVIĆA: Otkrivena MISTERIOZNA lokacija voditelja, ovo niko NIJE ZNAO, isplivalo sve! (FOTO)

Foto: Youtube.com pritnscreen

Foto: Instagram

Jovan Memedovič ispred svoje vikendice

 

Najveći ljubitelj prirode među voditeljima, pa i među javnim ličnostima, bez sumnje je Jovan Memedović.

Skoro da nema mesta u Srbiji do kojeg nije stigao sa svojom televizijskom ekipom, a jedan „kutak“ toliko mu se svideo da je poželeo da baš tu izgradi vikendicu,  a do sada nije otkrivao svoju ouazu to je bila velika tajna.

Imajući u vidu da Jovan retko daje intervjue, a još ređe otkriva detalje iz privatnog života, jasno je da je adresa na kojoj boravi kad nije u Beogradu ostala nepoznanica za javnost.

Foto: Instagram

Jovan Memedovič uživa u vikendici

 

No, budući da na Instagram profilu povremeno objavi poneku fotografiju iz „privatnog raja“, nije tajna da uživa u predivnoj kući izgrađenoj od drveta.

Unutrašnjost brvnare odiše toplinom i ušuškanošću. Nameštaj je jednostavan, ali udoban, a pažnju privlače uramljene fotografije na zidovima, nastale tokom snimanja emisije „Sasvim prirodno“, kao i police sa knjigama.

Interesantno je da i Jovanovi brojni kućni ljubimci, a pre svega verni prijatelj, nemački ovčar, koji ga svuda prati, imaju svoje ležajeve.

Foto: Instagram

Jovan Memedovič

 

Boravak na terasi, okruženoj raskošnim zelenilom, na korak od reke koja umiruje šumom, poseban je ugođaj.

Čim se zaželi malo aktivnosti, Jovan Memedović seda u čamac i prepušta se uživanju u pecanju, u miru i tišini, daleko od znatiželjnih pogleda, gužve i gradskog vazduha.

A kada uđe u kuću, kao pravi hedonista, nazdravi životu čašom vina, prenosi Hello.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Vladan

15.03.2022 08:22

otkrivena misteriozna lokacija,sve isplivalo.. sta ste otkrili,sta je isplivalo?!?

kuronja

23.03.2022 10:35

auuu ni najveće tajne se ne mogu od vas sakriti