OGNJEN AMIDŽIĆ IMA DVE BOLESTI SA KOJIMA SE ŽESTOKO BORI: Voditelj Pinka morao da promeni život iz korena zbog ZDRAVLJA, otkrio sa kakvim se sve PROBLEMIMA suočio!

Autor:

Zabava

26.02.2022

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Ognjen Amidžić otkrio je da se bori sa dve teške bolesti!

OGNJEN AMIDŽIĆ IMA DVE BOLESTI SA KOJIMA SE ŽESTOKO BORI: Voditelj Pinka morao da promeni život iz korena zbog ZDRAVLJA, otkrio sa kakvim se sve PROBLEMIMA suočio!

Foto: ST/Petar Divac

Ognjen Amidžić

Šarmantni voditelj televizije Pink Ognjen Amidžić poznat je kao neko ko veoma vodi računa o svom zdravlju, ali je uprkos tome dva puta imao koronu, a i dalje se uspešno bori sa Insulinskom rezistencijom koja mu je dijagnostikovana pre šest godina. 

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Ognjen Amidžić

 

Dva puta, da. Sada je postalo normalno i ne znam ko više nije imao koronu. Drugi put nije bilo potvrđeno, ali su to bili ti simptomi i ljudi u mom okruženju su imali. Hvala bogu, blagi su bili simptomi. Bukvalno me pekla jedna tačka u grlu, ništa više. A ja sam imao nenormalnu količinu anti-tela i meni je totalna enigma, evo i doktorima nije jasno kako sam ponovo dobio kosonu. Ja sam preležao koronu u januaru 2021. godine prvi put, pa sam tri doze vakcine primio. Ja sam 28. decembra vadio antitela baš da vidim koliko imam i imao sam 250.000 puta više antitela - rekao je voditelj za Informer. 

Za borbu sa insulinskom rezistencijom, Ognjen je rekao:

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Ognjen Amidžić voditelj

 

Da, 2016. godine mi je to dijagnostikovano. Da kucnem u drvo, to je sve okej, ishranom sam sve rešio. Bio sam na posebnoj ishrani, a sada sam se malo opustio. Ali što se tiče insulinske, nisam od tada imao veće probleme jer sam usvojio neka pravila ishrane i toga se pridržavam - zaključuje Amidžić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading