OTKRIVEN IDENTITET MISTERIOZNE DEVOJKE NA FOTKAMA LEPE BRENE: Govore joj da je Fahretina ĆERKA, a ISTINA koja se krije će vas ŠOKIRATI! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.02.2022

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Brena otkrila je svojevremeno ko je misteriozna devojka koja se pojavljuje na porodičnim fotografijama na društvenim mrežama.

OTKRIVEN IDENTITET MISTERIOZNE DEVOJKE NA FOTKAMA LEPE BRENE: Govore joj da je Fahretina ĆERKA, a ISTINA koja se krije će vas ŠOKIRATI! (FOTO)

Foto: ST/V. Lukić

Slobodan Boba Živojinović

Sestričina pevačice Lepe BreneMajda Stojanović živi dugi niz godina u Kanadi, a sa tetkom je vrlo bliska, te se trudi da, kada im to obaveze dozvoljavaju, provedu što više vremena zajedno. Iako nije javna ličnost, Majdina lepota je naširoko čuvena, a mnogi bi se usudili da kažu da izgleda kao da je Brenina ćerka.

Republika

Foto: Instagram.com

Lepa Brena sa sestričinom Majdom Stojanović

 

Ćerka Brenine sestre Fakete, verovatno liči na tetku toliko budući i da folk pevačica i te kako liči na svoju stariju sestru. Faketa živi dugi niz godina u Kanadi, gde je Majda i rođena.

Ja sam njena nesuđena ćerka – našalila se Majda Stojanović u jednom razgovoru za Prvu, prenosi "Hello" , a mnogima je tada i njen glas zazvučao poznato. Takođe, otkrila je kako je ljudi često zaustavljaju na ulici i kažu da liči na Brenu.

Republika

Foto: Instagram.com

Majda Stojanović

 

Sestričina Lepe Brene je udata od 2012. godine, ima sina i ćerku, a sa porodicom živi  u Kelouni, gradu na zapadu Kanade između Vankuvera i Kalgarija. Ona je, inače, ekspert je za podizanje svesti o autizmu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading