MRKA JOJ NIKAD NE BI OPROSTIO DA ZNA: Ana Bekuta donela ŠOK odluku u životu, prodaće NJEGOVO NASLEDSTVO? (FOTO)

Autor:

Zabava

26.02.2022

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Bekuta donela je šok odluku u životu nakon smrti Milutina Mrkonjića!

MRKA JOJ NIKAD NE BI OPROSTIO DA ZNA: Ana Bekuta donela ŠOK odluku u životu, prodaće NJEGOVO NASLEDSTVO? (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ

Pevačica narodne muzike Ana Bekuta nije se pojavila u Skupštini grada na Dan državnosti iako je bila pozvana! Naime, njen Milutin Mrkonjić Mrka posthumno je dobio Karađorđevu zvezdu prvog stepena. Umesto nje, nagradu je primio Mrkonjićev partijski kolega, a kako se šuška, Ana je još uvek jako ranjiva, pa nije želela da ide u gužvu.

Mrka je posthumno nagrađen na Dan državnosti

Republika

Foto: instagram.com/anabekuta1

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić

 

Ana je mnogo tužna, još uvek ne može da se navikne da njenog Milutina više nema. Drago joj je što je nagrađen jer zna koliko je on voleo nagrade i odlikovanja, čak je i sahranjen sa ordenjem. Nije imala snage da ide u gužvu, još nije za društvo i razgovore, pa se na ovoj dodeli nije pojavila. Organizatori su je razumeli, niko joj nije zamerio – objašnjava izvor blizak pevačici za Svet i nastavlja.

Republika

Foto: instagram.com

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić

 

Mnogi je navodno nagovaraju da proda Mrkine skupocene satove koje je godinama dobijao od poslovnih partnera, a neke je i sam kupovao. U tim satovima ima pravo malo bogatstvo, ali Ana neće ni da čuje za to. Rekla je da ih ne bi prodala ni u slučaju da joj treba novac za hranu. Takva je Ana. Toliko ga je volela. Sigurno će i ova nagrada koju je sada posthumno dobio imati centralno mesto u Aninom stanu na Vračaru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading