MUŽ LEE ŠEKARIĆ NA SAMRTI, HITNO HOSPITALIZOVAN ZBOG MOŽDANOG UDARA? Brat se oglasio i pokazao kako Egipćanin izgleda u BOLNIČKOJ POSTELJI, srceparajuća scena! (FOTO)

Autor: Aleksandra Dimić

Zabava

26.02.2022

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za portal Republika.rs oglasio se brat Sajeda Abubakra i tvrdi da je navodno Lein suprug završio u bolnici.

MUŽ LEE ŠEKARIĆ NA SAMRTI, HITNO HOSPITALIZOVAN ZBOG MOŽDANOG UDARA? Brat se oglasio i pokazao kako Egipćanin izgleda u BOLNIČKOJ POSTELJI, srceparajuća scena! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram

Nakon drame u porodici Lee i Jasne Šekarić zbog Egipaćnina, koji tvrdi da mu je oduzela ćerku, navodno je imao možda udar, tvrdi njegova porodica. Naime, na adresu portala Republika.rs javio se brat Sajeda Abubakra, koji tvrdi da je on imao moždani udar i da se nalazi u bolnici.4

Republika

Foto: Instagram/mado_king.2022, ST/D. Kadić, V. Lukić

Lea Šekarić i Sajed Abubakra

 

- Moj brat mi je rekao da ispričam vama šta, ako mu se nešto desi. Moj brat je završio juče na intezivnoj nezi, zbog moždanog udara. Rekao mi je da ima poslednju želju da prenesem za njegovu suprugu Leu, da njen muž i otac njenog deteta želi da je vidi pre smrti poslednji put u njegovom životu. Vi znate da je Lea mog brata blokirala i vi ste mu jedina nada da ova poruka bude dostavljena do Lee - izjavio je Sajedov brat za portal Republika.rs.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/jasna.sekaric

Lea Šekarić i Jasna Šekarić

 

Kako bi potkrepio celu priču, Sajedov brat nam je poslao i njegovu fotografiju, koja je navodno nastala u bolnici, kao i navodne lekarske izveštaje kao dokaz da sve što priča je istina. Ostaje nam da vidimo kako će se ova drama nastaviti i da li će se na kraju sve srediti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
ana

26.02.2022 18:35

ko zna jel istina

Odgovori 10 0
Jelica

27.02.2022 04:45

Ma nek je ziv i zdrav, al meni ovo lici na iznudjivanje para 😒

Sllavica

27.02.2022 08:01

Ako Lea ima imalo pameti, neće nasesti na tu laž.