ŠTA ĆE REĆI RONALDO? Mančester sprema istinsku transfer bombu, nakon ovoga ništa u engleskom fudbalu neće biti isto!

Autor:

Sport

07.04.2022

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema informacijama koje stižu sa Ostrva, narednog leta sprema se jedan od najvećih transfera u istoriji engleskog fudbala.

ŠTA ĆE REĆI RONALDO? Mančester sprema istinsku transfer bombu, nakon ovoga ništa u engleskom fudbalu neće biti isto!

Foto: Tanjug/AP

Punih 13 godina član je londonskog Totenhema. I pored činjenice da je četiri puta odlazio na pozajmice u druge klubove, ima zvanje istinske žive legende kluba, ali čini se da je došlo vreme i za rastanak.

Naime, kako prenose britanski mediji, Hari Kejn će narednog leta nastaviti seriju transfer bombi na "Teatru snova". Prethodne godine Mančester je podrhtavao usled povratka Kristijana Ronalda, ali bi eventualni transfer engleskog reprezentativca predstavljao pravu transfer senzaciju.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Hari Kejn uskoro postaje "Đavo"

 

Prošlog leta Kejn je bio na meti Mančester sitija, ali je londonski klub odbio ponudu od 120 miliona evra. Za sada nije poznata visina potencijalnog transfera, ali Englezi prenose da je vrednost Kejna opala, pa ne čudi da on i za manje novca postane član "Crvenih đavola"

Sasvim je jasno da bi u tom slučaju, najavljeno, novi trener Mančester junajteda Erik ten Hag, uz ostanak Kristijana Ronalda, imao na raspolaganju još jednog fudbalera koji bi garantova povratak ekipe sa "Old Traforda" u sam vrh ne samo engleskog, već i evropskog fudbala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading