Milan Marić GEJ? Glumca NAPALI da voli MUŠKARCE, on ponudio DRUŽENJE! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.04.2022

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Milan Marić na udaru je korisnika društvenih mreža koji ga optužuju da je gej.

Milan Marić GEJ? Glumca NAPALI da voli MUŠKARCE, on ponudio DRUŽENJE! (FOTO)

Foto: ATA Images

Glumac Milan Marić jedan je od najpoželjnijih neženja sa naše javne scene, mnoge devojke lude za njim, a on se sada našao na meti korisnika društvene mreže Tviter koji su mu rekli da je vreme da se "autuje" i da prestane da "voda raznorazne ženske kao paravan".

Republika

Foto: ATA Images

Milan Marić na meti tviteraša

- Pozdrav, Milane, da li ti je psihoterapeut pomogao da se konačno autuješ i prestaneš da vodaš raznorazne žene kao paravan, kada si već toliko neustrašiv i slobodouman - napisao je tviteraš, a Marić je odmah odgovorio:

Republika

Foto: Printscreen/Twitter

Milan Marić na tviteru

- Mislio sam ako si slobodna večeras da dođeš da te vodam kao paravan - uzvratio je glumac.

Podsetimo, glumac je nedavno uplovio u ljubavnu romansu sa Miom Bjelogrlić, iako mnogi komentarišu da voli isti pol, mada se on na to ne obazire. On se trudi da ne govori o svojim ljubavnim odnosima i emotivnom statusu, ali jednom prilikom je prokomentarisao da za njega godine nisu bitne kada se radi o ljubavi.

Republika

Foto: ATA Images, Tanjug-D.Kujundžić

Milan Marić u vezi sa Miom Bjelogrlić

– Bio sam u vezi sa starijom devojkom, bio sam i s mlađom, imao sam divne odnose, divne veze s nekim divnim osobama. U svim tim vezama daleko više su me interesovale neke druge stvari, a ne razlika u godinama ili slične trivijalnosti. Ako se dve osobe prepoznaju i žele da budu jedna s drugom, ko je taj otac morala, koja je to društvena norma koja će da propiše da to nije u redu? Ali zašto to nekoga zanima? Ljudi bi trebalo da se bave svojim odnosima i ne ulaze u tuđe – rekao za medije ranije.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading