DIJANA HRKALOVIĆ je veoma slabog zdravlja! Oglasio se advokat bivše državne sekretarke Vladimir Đukanović! Evo i šta očekuje od suđenja! (VIDEO)

Autor:

Hronika

07.04.2022

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović iznela je danas odbranu u Specijalnom sudu u koji je došla u pratnji advokata Vladimira Đukanovića.

DIJANA HRKALOVIĆ je veoma slabog zdravlja! Oglasio se advokat bivše državne sekretarke Vladimir Đukanović! Evo i šta očekuje od suđenja! (VIDEO)

Foto: ATA Images

Dijana Hrkalović je u sud došla iz kućnog pritvora, koji joj je određen uz elektronski nadzor, kao zamena za pritvor u kojem je bila od kraja decembra.

Ona je kratko rekla da ne priznaje ni jedno krivično delo koje joj se stavlja na teret, a njen advokat Vladimir Đukanović je zatražio odlaganje početka procesa protiv bivše državne sekretarke koja se tereti za trgovinu uticajem, što je i prihvaćeno.

Vladimir Đukanović je rekao da se nada da će biti spremni za 27. april za kada je zakazano iznošenje odbrane.

- Spremićemo se, ne brinite. Objektivno, koliko je danas tužilac iznosio svoje, ne bi ni bilo vremena da mi iznosimo naše. Mi osporavamo ono za šta je Tužilaštvo tereti. Ona je inače prebačena u kućni pritvor jer je slabog zdravlja, na moj zahtev, kako bi imala adekvatnu zdravstvenu negu - rekao je Đukanović.

Šta je još rekao Vladimir Đukanović pogledajte u videu ispod:

Zašta se sve tereti Dijana Hrkalović pročitajte ovde. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Realno

07.04.2022 17:35

Stvarno lose izgleda, outfit je uzasan...Zato je inspektor Jovic nikad bolje

nemanja

08.04.2022 09:37

ima neka izreka o krpi i zakrpi i upadanju...