Ubio se maloletni GLUMAC (16) u Vladičinom Hanu: Jeziva TRAGEDIJA u Srbiji, pronašla ga majka

Autor:

Zabava

07.04.2022

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Motivi samoubistva maloletnog glumca (16) zasad nisu poznati jer se radi o dečaku iz ugledne i primerne porodice, kažu naši sagovornici

Ubio se maloletni GLUMAC (16) u Vladičinom Hanu: Jeziva TRAGEDIJA u Srbiji, pronašla ga majka

Foto: Facebook

Srednjoškolac Mihajlo Milosavljević (16) iz Vladičinog Hana iz za sada nepoznatog razloga izvršio je samoubistvo u utorak po podne u dvorištu porodične kuće nakon što se vratio iz Tehničke škole, koju je pohađao.

Tinejdžer koji je za nekoliko meseci trebalo da napuni 17 godina nije ostavio oproštajno pismo, te ne može sa sigurnošću da se tvrdi zbog čega se odlučio na takav korak. Prema jednoj verziji priče, Mihajlo je veče pre samoubistva pozajmio auto od komšije i doživeo saobraćajnu nezgodu. Navodno, on je nakon toga pobegao s lica mesta, te ga je policija tražila.

 

 

- Slupao je kola, a pred sam čin okačio je instastori koji je glasio: "Kako je samo lep ovaj svet" - navode mediji.

Osim navedene, postoji i druga nepotvrđena verzija priče, a to je da se iza svega krije nezadovoljstvo ljubavnim životom.

BIO PONOS RODITELJA

Iako među meštanima postoje razni navodi zbog kojih se nesrećni mladić obesio, komšije koje su ga svakodnevno viđale ističu da je važio za dobrog i lepo vaspitanog mladića.

Republika

Foto: Facebook

Mihajlo Milosavljević

 

- Bio je ponos roditelja, uvek nasmejan i raspoložen. Baš sam ga pre neki dan videla, javio mi se, kao i uvek. Ma nikad ne bi prošao, a da se bar ne osmehne - rekla je utučena komšinica za Republika.rs.

Kako, takođe, saznajemo od sagovornice, majka nesrećnog dečaka radi u lokalnoj samoupravi, a otac u fabrici. 

- Mladić je iz ugledne porodice i uvek su ga učili lepim manirima. Osim njega, njegovi roditelji imaju i sina koji je završio fakultet u Beogradu. Mihajlo je učenik Tehničke škole i, koliko znam, nikada nije bio problematičan niti u sukobu s vršnjacima. Još ne mogu da dođem sebi, drži me to stanje šoka, nisam mogla da zamislim da bi do ovako velike tragedije moglo da dođe - rekla je u suzama komšinica.

Republika

Foto: Facebook

Mihajlo Milosavljević sahrana

 

JUČE SAHRANJEN

Nesrećni mladić sahranjen je juče u Vladičinom Hanu.

- Policija je obavila uviđaj i obavestila Više tužilaštvo u Vranju. Nikome nije jasno šta se tačno dogodilo, a maloletnik je sahranjen - priča izvor upoznat sa slučajem.

Slična tragedija dogodila se pre samo pet meseci, odnosno 18. novembra, kada je dečak I. N. (13) iz Donjeg Dobrića izvršio samoubistvo vešanjem na tavanu svoje kuće po povratku iz škole, a njegovo telo pronašla je majka. Ono što će u tom slučaju zauvek ostati misterija jeste da li je razlog zbog kojeg se obesio opomena koju je dobio u školi jer je pre samog samoubistva nacrtao nešto neprimereno na torbi nastavnice, a učiteljica ga je uhvatila na delu.

Republika

Foto: Facebook

Mihajlo Milosavljević Instagram

Slučaj tinejdžera Dragana Drljića (15), koji je početkom februara prošle godine izvršio samoubistvo skokom u Tamiš s torbom punom kamenja, teškom 25 kilograma, nikoga nije ostavio ravnodušnim. Nesrećni dečak je bivšoj devojci i najboljoj drugarici ostavio oproštajno pismo na čak 17 strana, u kom je napisao da život više nema smisla.

Psiholog Maja Nikolić osvrnula se na slučajeve samoubistava kod omladine i objasnila da je podrška porodice i društva tinejdžerima od velikog značaja.

- Prvenstveno, mnogo je važno da se kao društvo više bavimo problematikom depresije kod mladih, kao i njenom prevencijom. Roditelji se savetuju da sa svojom decom pričaju o njihovim osećanjima. Ukoliko pak primete da ti razgovori ne dovode do promene, najbolje je da se u tom slučaju obrate za savet psihologu, kao stručnom licu - tvrdi psiholog Nikolić.

Prema saznanjima medija mladić je pored redovnog pohađanja tehničke škole, radio i u dečijem pozorištu "Crvenkapa" u Vladičinom Hanu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Marko

08.04.2022 02:16

Dal je moguce, pa dete, lezali su ljudi i deset puta pa terali dalje, desilo se, glupost si napravio, pusti kola pusti policiju, kazne, gresiti je ljudski, plati se, popegla se, prodje to.... Sta ce sad roditelji bez tebe tako mladog... Zivot je bio pred tobom

RV

08.04.2022 05:08

Мој психолог се обесио. Додуше он није био малолетан. Ни он није оставио писмо иза себе. Шта'ш. Такав је живот. Већини окрутан.