Bojana Ristivojević objavila SREĆNE VESTI: Podelila snimak najveće RADOSTI, najavila velike promene u životu! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.04.2022

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojana Ristivojević podelila je srećne vesti sa svojim pratiocima na Instagram profilu.

Bojana Ristivojević objavila SREĆNE VESTI: Podelila snimak najveće RADOSTI, najavila velike promene u životu! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Voditeljka Bojana Ristivojević na Instagram profilu objavila je lepe vesti, koje su je učinile srećnom i ispunjenom. Naime, Bojana je poznata kao izuzetno pobožna hrišćanka, koja mir i stabilnost pronalazi baš u obilaženju manastira. Sada je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila srećne vesti, a potom i pozvala sve koji su u mogućnosti da pripomognu u izgradnji. 

 

 

Naime, Bojana se uputila ka manastiru Preobraženje, gde je uživala u pričama sa monasima, ali i lepom danu. Tim povodom Ristivojevićeva je odlučila da svoj uticaj na društvenoj mreži Instagram iskoristi i pozove svoje pratioce da joj se pridruže. 

 

 

- Jako sam srećna što mogu da vas obavestim o jednoj predivnoj akciji! Na ovom snimku skoro na vrhu brda, u kamenu, vidi se isposnica Svetog Save i upravo su u toku radovi na njenom uređenju. Gradi se ograda, konak, materijal se iz podnožja nosi više od jednog kilometra uz planinu. S velikom radošću su mi danas monasi o tome pričali, ljudi dolaze iz čitave Srbije da pomognu i grade, da daju svoj doprinos da ova svetinja bude još leša. Objavljivaću još snimaka, pa ćete videti kako to sve izgleda, a sada bih i da iskoristim priliku da vas pozoves da se i vi priključite - napisala je Bojana. 

Republika

Foto: Instagram.com

Bojana Ristivojević Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading