Nataša Šavija GOLA ko od majke rođena, pokazala CICAMACU na IZVOLTE: Starleta nakon afere ELITNA PROSTITUCIJA deli šakom i kapom nage fotke, PUKAO joj BIZNIS? (FOTO 18+)

Autor:

Zabava

07.04.2022

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika.rs došao je do šokantnih fotografija gole Nataše Šavije.

Nataša Šavija GOLA ko od majke rođena, pokazala CICAMACU na IZVOLTE: Starleta nakon afere ELITNA PROSTITUCIJA deli šakom i kapom nage fotke, PUKAO joj BIZNIS? (FOTO 18+)

Foto: Privatna arhiva, Instagram.com

Starleta i nekadašnji model Nataša Šavija proslavila se skandaloznim učešćem u rijalitiju ,,Parovi", nakon čega se pokrenula tema koji joj je primarni izvor zarade. Nataša je umešana u aferu elitna prostitucija, a našla se u samom vrhu devojaka koje zarađuju i do 5. 000 evra za jednu noć sa klijentima. 

 

 

Kako kažu naši izvori za Srpski telegraf, Jelena Jojić Madam je organizovala orgije, grupnjake, ugovarala sastanke s klijentima, pravila bahanalije za političare, biznismene i sportiste.Na spisku privedenih devojaka su i Plejbojeva zečica Martina Rajić, Slavica Tripunović, Dunja Jugović, Dragana Zrnić, Jovana Krejović, ali i Nataša Šavija

 

 

Tokom pandemije koronavirusa, Šavija donosi još jednu odluku o biznisu, te otvara stranicu ,,Onlyfans", na kojoj prodaje gole fotografije njenim pretplatnicima. Mnoge poznate devojke krenule su tim putem, između ostalog javnosti poznate Ljuba Pantović, Jelena Krunić i preteča svih Anđela Veštica

Sadržaj koje plasiraju je zaštićen i može se videti samo ukoliko platite. Međutim, izgleda da Šaviji ne ide baš posao u poslednje vreme, pa je odlučila da se malo ispromoviše. Na platofrmi za komunikaciju Vacap Šavija je na storiju podelila necenzirisane fotografije, kako bi se promovisala, u opis je svakako stavila link ka njenom profilu na gore pomenutoj platofrmi za sadržaj koji naplaćuje. 

 

 

Portal Republika.rs došao je do ovih skandaloznih fotografija, koje možete videti u nastavku. Dakle, Nataša Šavija je odlučila da svoj materijal da besplatno, i to samo nekoliko dana nakon afere elitna prostitucija u kojoj se našla u samom vrhu. 

Gola Nataša Šavija:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading