TRUDILA SE DA SAKRIJE, ALI JE KONAČNO OTKRIVENA VELIKA PORODIČNA TAJNA: Evo šta je Jelena Janković dugo KRILA OD JAVNOSTI, a što su SVI iščekivali da čuju! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.04.2022

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno kako se zove ćerka Jelene Janković!

TRUDILA SE DA SAKRIJE, ALI JE KONAČNO OTKRIVENA VELIKA PORODIČNA TAJNA: Evo šta je Jelena Janković dugo KRILA OD JAVNOSTI, a što su SVI iščekivali da čuju! (FOTO)

Foto: Youtube printscreen

Jelena Janković i njen suprug Branko Barać proslavljaju prvi rođendan svojoj naslednici. Godinu dana od porođaja, Jelena je uživala u novoj ulozi, a domaća javnost znatiželjno je iščekivala makar neku fotografiju, ili barem ime ćerke Jelene Janković.

Devojčica, čiji je život obavijen velom tajni, proslavila je prvi rođendan. Zabava je zakazana za danas, piše Hello, u beogradskom Golf klubu, koji je ovim povodom dobio novo ruho.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Proslava rođendana Une, ćerke Jelene Janković

 

Dekoracija za posebno slavlje već je postavljena. Dominiraju bebi rozi tonovi, baloni, mede, mašnice, a sve je u znaku jednog imena - Una, što je javnost i konačno saznala nakon godinu dana od rođenja princeze.

Ćerka Jelene Janković dobila je ime neverovatnog značenja. Za mamu i tatu Una je baš ono što joj i ime govori - jedinstvena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
KojadinKoy

07.04.2022 15:30

Jjelena i Njen Izabranik su ostvareni ljudi Licnosti pa nije u redu da ih ,, tretiramo ,, kao novoPecene likove... Zelim im svim Troma i Cetvrtog Petog , ziveli.