POZNATA PEVAČICA PREMINULA: Moždani udar je dokusurio, nije joj BILO spasa, TRAGEDIJA koja je potresla celu Srbiju! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.03.2022

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica nikada nije mogla da se oporavi nakon ćerkine smrti

POZNATA PEVAČICA PREMINULA: Moždani udar je dokusurio, nije joj BILO spasa, TRAGEDIJA koja je potresla celu Srbiju! (FOTO)

Foto: youtube.com

youtube

Vera Ivković, bila je jedna od omiljenih pevačica na našim prostorima. Njene pesme i dalju su hitovi, a iako je uvek važila za vedru osobu, zbog tragedije koja joj je obeležila život, razbolela se i na kraju i preminula od tuge.

Veri je u 27. godini, preminula ćerka maja nakon duge i teške borbe sa opakom bolesti. Samo četiri godine pre nego što je izgubila ćerku, legendarnoj pevačici preminuo je muž.

 

 

Njihova smrt potpuno je slomila, zbog čega je 2006. godine imala moždani udar, a samo godinu dana kasnije, prebačena je u gerontološki centar u Rumi u kome je 2012. godine preminula.

Oni koji su je poznavali kažu da nije mogla da preboli gubitak kćerke Maje, koja je od neizlečive bolesti umrla u 27. godini. Smrt supruga bila je samo kap u prepunoj čaši. Ubrzo se i sama razbolela. Vera je 2006. godine doživela moždani udar, da bi već 2007. godine bila smeštena u gerontološki centar "Srem" u Rumi.

Ranije za "Stars" je izjavio Danilo Živković, unuk Vere Ivković, koji je krenuo njenim stopama i učestovao u jednoj od sezona "Pikovih zvezda":

"Za moju porodicu je to ružan period. Maja je bolovala od lupusa. Za nju nisam bio toliko vezan jer je zbog bolesti nisam često viđao. Više sam bio vezan za babu i dedu, po kom sam i dobio ime. On je prvi umro, a posle njega i Maja. Njena smrt je svima teško pala, ali je baki bilo najteže. Zbog toga se razbolela, a posle nekoliko godina i ona je preminula. Imala je dva šloga, pa smo je kasnije smestili u Centar za stara lica u Rumi."

Vlada Živković rekao je 2008. za "Puls" da se njegova majka mnogo mučila.

"Teško se borila s bolešću moje sestre Maje. To ju je koštalo zdravlja. Maja je rano obolela, u 15. godini, bolest je bila neizlečiva i umrla je u dvadeset sedmoj. Mama i tata su sve učinili da joj pomognu. Pomoć su tražili svuda. Nažalost, nije joj bilo spasa. Majina smrt je pokosila majku, a ubrzo je umro i otac."


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
SREČKO Šubaša

16.03.2022 10:05

Počivala u miru božjem sućut obitelji i prijateljima

Odgovori 23 6
Maestro

16.03.2022 10:36

Sta vise pisete vesti iz prošlosti u sadašnjem vremenu,grozno i monstruozni,psihopate,najgori ste,a bili ste solidni

Odgovori 60 13
Bikica

16.03.2022 10:48

Vrlo ruzan naslov,pogotovo izraz DOKUSURIO ,vidi se da tekst pise nova generacija novinara,ali ovo sigurno nisu ucili na fakultetu.

Odgovori 75 9
Kole66

16.03.2022 13:10

@Bikica - Ma da li ga uopšte i imaju

Odgovori 38 5