JEZIVO svedočenje komšinice koja je ČULA kada je Kapisoda SVIREPO UBIO Kseniju LEDI KRV U ŽILAMA!

Autor:

Zabava

16.03.2022

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšinica otkrila stravične detalje ubistva Ksenije Pajčin.

JEZIVO svedočenje komšinice koja je ČULA kada je Kapisoda SVIREPO UBIO Kseniju LEDI KRV U ŽILAMA!

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović, Youtube.com printscreen

Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda

Pevačica Ksenija Pajčin 2010. godine svirepo je ubijena u svom stanu, a usmrtio ju je partner Filip Kapisoda, koji je potom oduzeo i sebi život. Vest o ovom zločinu potresla je čitavu javnost koja ni 12 godina kasnije nije zaboravila Kseniju.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Ksenija Pajčin je ubijena 2010. godine

Kako Blic prenosi jedna od Ksenijinih komšinica koja ju je dobro poznavala tada je rekla da ju je nekoliko puta upitala zašto se ne udaje, a da je Ksenija uvek odgovarala sa pitanjem: ''Za koga?'', a na odgovor da ima dečka, govorila bi: „Mi se zabavljamo, on još nije za brak, svađamo se, rastajemo, mirimo…“.

– Nisam čula svađu, samo iza četiri posle podne dva puta „tup“. Nisam slutila da su to pucnji… Tek kada sam čula za tragediju, povezala sam zvuk s pucnjima – rekla je tada Ksenijina komšinica.

Republika

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović

Zgrada u kojoj je ubijena Ksenija Pajčin

Ksenija je mnogima ostala u sećanju kao devojka vedrog duha, stalno nasmejana i puna života, ali su komšije isto tako pričale da otkako je ušla u vezu sa Filipom iz stana su često mogli da čuju svađe, vrisku i buku.

– Ksenijin glas je odzvanjao „Volim te“, pa „Ne volim te“, „Hoću da te ostavim“. Ali, bez obzira na svađe, ništa nije ukazivalo na tragediju. Dešavalo se da se posvađaju, sve dreči, a oni posle nekoliko minuta izađu iz zgrade zagrljeni i šetaju njenog psa – pričala jedna od komšinica i dodala:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Filip Kapisoda ubio Kseniju Pajčin

– Znam da je i poslednjih dana bilo svađa, a da je nekoliko dana pre tragedije Filip uporno zvonio na interfon. Nije htela da ga pusti u zgradu. Filip je udarao i šutirao u vrata… Ne znam da li je neko od komšija ulazio ili izlazio, pa je iskoristio priliku da uđe u zgradu. Dolazila je i policijska patrola, neko od komšija ih je pozvao da smiri situaciju.

Republika

Foto: TikTok printscreen

Rekonstrukcija ubistva Ksenije Pajčin

Mrtva tela pronašla je Ksenijina majka, a kako se navodilo njeno telo je bilo u hodniku, a Filipovo u sobi, dok je pored njega bio pištolj. Pevačica je imala ulaznu i izlaznu ranu na glavi, dok je Kapisoda imao samo izlaznu ranu na temenu, što je ukazalo na to da je on ubio Kseniju, a onda pucao u sebe. Spekulisalo se da su se njih dvoje svađali danima pred ovu tragediju, a da je nakon kobnog sukoba Ksenija obukla jaknu i krenula iz stana, ali ju je Filip ubio na vratima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading