METLA NA MARAKANI? Stanković povlači RADIKALAN POTEZ!

Autor:

Sport

16.03.2022

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deki presekao pred Rendžers!

METLA NA MARAKANI? Stanković povlači RADIKALAN POTEZ!

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković

Crvena zvezda će u četvrtak od 18 časova i 45 minuta ugostiti Rendžers, a Delije se nadaju da će njihovi izabranici pred punom Marakanom uspeti da nadoknade tri gola minusa sa "Ajbroksa".

Trener crveno-belih Dejan Stanković planira da se, na oduševljenje navijača, Policajcima suprotstavi sa dva napadača, a radi se o Ohiju i Milanu Pavkovu. Oba centarfora su pokazala da se nalaze u odličnoj formi na startu prolećne sezone. Nekadašnji as Moldea je na osam mečeva dao šest golova, dok se robusni špic nametnuo kao "džoker" pošto je uspeo da postigne tri pogotka, iako je u samo dva navrata počinjao susrete.

Republika

Foto: Starsport

Pavkov i Ohi

Da li će raspoloženje špiceva biti dovoljno aktuelnom prvaku Srbije za čudo protiv škotskog giganta, videćemo već sutra, a nema dileme da će Deki i igrači učiniti sve što je do njih kako bi izborili plasman u četvrtfinale Lige Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading