KATAI OTPAO: Otkriveno ko će ubuduće šutirati PENALE za Zvezdu!

Autor:

Sport

14.03.2022

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pala ključna odluka na Marakani!

KATAI OTPAO: Otkriveno ko će ubuduće šutirati PENALE za Zvezdu!

Foto: Starsport

Aleksandar Katai

Crvena zvezda muke muči sa belom tačkom ove sezone, s obzirom da su igrači aktuelnog srpskog šampiona realizovali tek svaki drugi penal dosuđen u njihovu korist.

Dejan Stanković, trener crveno-belih, odlučio je da izvođač jedanaesteraca ubuduće bude norveški centarfor Ohi, zimsko pojačanje iz Moldea.

- Sigurno će sada Ohi šutirati penale, to je ozbiljna “boljka” ako je penal 50 posto, onda zamislite koji su to statistički problemi. Nadam se da će u budućnosti naši igrači biti mirniji. Treba mirno na dođu na loptu i da daju gol, tako da će Ohi sada verovatno šutirati penale - otkrio je Deki uoči Zvezdinog gostovanja Metalcu na Gradskom stadionu u Gorenjem Milanovcu.

Republika

Foto: Starsport

Stanković obelodanio - Ohi će šutirati penale

Podsetimo da je Aleksandar Katai propustio priliku da realizuje penal na "Ajbroksu", pošto je njegov udarac fenomenalno odbranio iskusni Mekgregor, nakon čega je i povedena rasprava oko "šutera sa kreča".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading