IVANIĆ U TOP KLUBU? Da li će se Delije SLOŽITI sa OVIM?!

Autor:

Sport

07.03.2022

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

As crveno-belih u žiži javnosti.

IVANIĆ U TOP KLUBU? Da li će se Delije SLOŽITI sa OVIM?!

Foto: Starsport

Mirko Ivanić

Ofanzivni vezista Crvene zvezde Mirko ivanić zaslužuje da igra u nekom klubu iz "Liga petice", ocenio je trener aktuelnog prvaka Srbije Dejan Stanković.

- Ivanić u zadnje dve godine igra strašan fudbal. Po meni on može da igra u bilo kojoj ekipi u "ligi petice". Trebalo je samo malo strpljenja, pažnje, da mu se da na važnosti. Da se posvetiš jednom fenomenalnom čoveku. Kakvu god ulogu da mu daš na terenu, on će to ispuniti. On je igrač za lige petice, bez sumnje - objasnio je Stanković za "Arenu".

Republika

Foto: Starsport

Deki biranim rečima govorio o Ivaniću

Podsetimo da je 28-godišnji Ivanić u tekućoj sezoni postigao čak 14 golova, uz šest asistencija, a videćemo da li će do kraja karijere uspeti da ostvari transfer koji mu, po renomeu, pripada...

Inače, Deki je prokomentarisao i "sporni penal" za Partizan, koji je dosuđen u Subotici, o čemu više možete da pročitate OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading