ŠTULIĆ UĆUTKIVAO SEVER, A DEKI HUMSKU: Potez napadača Radničkog podsetio na Stankovićev iz 1998. godine! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.02.2022

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos tokom meča na "Marakani" podsetio na 1998. godinu, kada je Dejan Stanković ućutkao Humsku!

ŠTULIĆ UĆUTKIVAO SEVER, A DEKI HUMSKU: Potez napadača Radničkog podsetio na Stankovićev iz 1998. godine! (VIDEO)

Foto: Starsport

Nikola Štulić i Dejan Stanković

Fudbaleri Crvene zvezde provukli su se "kroz iglene uši" do četvrtfinala Kupa Srbije, a penal serija protiv niškog Radničkog ostaće upamćena po odbranama Milana Borjana, ali i gestu napadača Nikole Štulića. Kapiten crveno-belih je skinuo četiri penala, ali ne i Štulićev, koji je posle postignutog gola počeo da provocira Delije. Štulić im je sa prstom preko usta pokazao da ućute, što je izazvalo burnu reakciju igrača aktuelnog srpskog šampiona.

Nakon gužve na terenu situacija se smirila, penali su nastavljeni, a Zvezda je prošla dalje. Ipak, potez sličan Štuliću svojevremeno je napravio Dejan Stanković. Deki je, noseći dres Lacija, postigao pogodak Partizanu u okviru trijumfa u Kupu pobednika kupova (3:2), a proslavio ga je sa rukom iza ušiju. 

On je dao drugi gol za nebeskoplave na tom meču, a kako se sve odigralo možete pogledati u videu.

Važno je podvući da je Stanković prišao mladom Štuliću, zagrlio ga i objasnio mu par stvari, na šta je perspektivni centarfor klimnuo glavom. Čini se da je razumeo savete koje mu je trener našeg najtrofejnijeg kluba očinski uputio, a ostaje još samo da očita lekciju svojim izabranicima kako se ne bi "padali" na provokacije rivala u budućnosti...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading