STANKOVIĆ I DELIJE GA ČEKAJU RAŠIRENIH RUKU: Zvezda dovodi NAJVEĆE zimsko POJAČANJE do 11. februara!

Autor:

Sport

05.02.2022

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda ne odustaje od dovođenja veziste Šerifa Edmunda Ada, koji bi mogao da stigne na "Marakanu" do 11. februara, kada se završava zimski prelazni rok u Srbiji.

STANKOVIĆ I DELIJE GA ČEKAJU RAŠIRENIH RUKU: Zvezda dovodi NAJVEĆE zimsko POJAČANJE do 11. februara!

Foto: Starsport

Dejan Stanković sa igračima Crvene zvezde

Naime, dogovor još uvek nije siguran, ali se crveno-beli nadaju da bi višemilionska ponuda koja je poslata put Tiraspolja mogla da zadovolji čelnike ovosezonskog "hita" Lige šampiona.

Trener kluba iz Ljutice Bogdana Dejan Stanković oduševljen je potencijalom koji je demonstrirao Afrikanac, a on je prošle godine upisao i debitantski nastup za reprezentaciju Gane. Ado (21), koji je pre Šerifa igrao za Slovačku Senicu, imao je i ponudu Midtjilanda, ali je odlučio da se ne preseli u Skandinaviju.

Zvezda neće moći da registruje 21-godišnjeg veznjaka za nokaut fazu Lige Evrope, ali bi on mogao da pomogne crveno-belima u pohodu na odbranu "duple krune". Podsetimo, pre Ada, na stadion "Rajko Mitić" ove zime su stigli Ohi, Pićini i talentovani Motika iz Bajerna, a izgleda da će kroz nedelju dana u Beograd "sleteti" i najveće zimeko pojačanje...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading