DRMA SE MARAKANA! NIJE NI STIGAO, A VEĆ PROBLEM: Zvezda kupuje VIŠEMILIONSKO pojačanje, ali se Deki i Delije već HVATAJU ZA GLAVU!

Autor:

Sport

02.02.2022

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezista Šerifa Edmund Ado mogao bi do kraja zimskog prelaznog roka da pojača Crvenu zvezdu, ali aktuelni prvak Srbije neće biti u prilici da ga licencira za nokaut fazu Lige Evrope.

DRMA SE MARAKANA! NIJE NI STIGAO, A VEĆ PROBLEM: Zvezda kupuje VIŠEMILIONSKO pojačanje, ali se Deki i Delije već HVATAJU ZA GLAVU!

Foto: Starsport

Naime, rok za registraciju novajlija ističe u ponoć, a među njima na spisku će se naći zimske akvizicije crveno-belih Ohi, Pićini i Motika.

Prema saznanjima "Mozzartsport-a", pregovori srpskog i moldavskog kluba oko Ada idu u dobrom smeru, velike su šanse da on do 11. februara stigne u Beograd, ali će treneru Dejanu Stankoviću biti na raspolaganju samo za takmičenje u Superligi Srbije i kup.

Šerif je, navodno, prihvatio da spusti cenu za Afrikanca sa dva na 1,8 miliona evra, a sporost administracije u Tiraspolju uticala je na to da Ado ne bude na listi igrača koji će nastupiti u 1/8 finala drugog po rangu evropskog takmičenja.

Podsetimo da Ado ima 21 godinu, pre Moldavije igrao je za slovačku Senicu, a prošle godine je zabeležio i debitantski nastup u reprezentaciji Gane. Da li će Zvezda dovesti ogromno zimsko pojačanje, videćemo do kraja zimske pijace u Srbiji...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading