PEVAČICA RAZNETA BOMBOM, UBICA JOŠ NIJE PRONAĐEN! Tanja je dignuta u vazduh sa 10 KILOGRAMA EKSPLOZIVA! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.02.2022

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Tanja Ćosić ubijena je na najbrutalniji način.

PEVAČICA RAZNETA BOMBOM, UBICA JOŠ NIJE PRONAĐEN! Tanja je dignuta u vazduh sa 10 KILOGRAMA EKSPLOZIVA! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Pevačica Tanja Ćosić bila je deo orkestra ''Idila bend'', a njena smrt i dalje nije razrešena. Naime, ona je sa svoje 34 godine brutalno ubijena, dignuta je u vazduh 2005. godine, a ubica nije pronađen još uvek. On je pod njen automobil podmetnuo čak 10 kilograma trotila, koji je u potpunosti razneo automobil i na mestu ubio Tanju.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Tanja Ćosić ubijena

17 godina kasnije, pravda nije zadovoljena. Ni ubica ni naručilac nisu izvedeni pred sud, jedino što je istragom utvrđeno jeste to da je devojka platila životom vezu sa kontroverznim Cetinjaninom Mirkom Nikolićem, zvanim Crnogorac.

- Pričalo da se da je istraga vodila ka tome da je Tanjino ubistvo zapravo bila opomena njenom partneru, koji je u to vreme trebalo da bude svedok na suđenju Damiru Mandiću, optuženom za likvidaciju Duška Jovanovića, glavnog urednika podgoričkog lista Dan. To je kasnije tokom saslušanja potvrdio i Tanjin izabranik - objašnjava Mica Ćosić, Tanjina majka i dodaje da je nepunih 15 meseci posle eksplozije i Tanjin partner teško povređen u sačekuši na Zlatiboru.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Tanja Ćosić razneta bombom

- Bruka i sramota da 16 godina čekam pravdu! Niko prstom nije mrdnuo za sve ove godine. Ubica i nalogodavac ubistva moje ćerke negde mirno i spokojno šeta, a ona je pod zemljom - pričala je jednom prilikom Mica za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading