ISPOVEST ŠABANOVE LJUBAVNICE CUCE! Otkrila sve DETALJE odnosa sa Šaulićem, pa priznala: GOCA JE HTELA DA ME UNAKAZI, PLATILA JE LJUDE DA ME UNIŠTE!

Autor:

Zabava

17.02.2022

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivona Negovanović Cuca, ljubavnica Šabana Šaulića, teško je podnela njegovu smrt, a u svojoj ispovesti je otkrila detalje njihovog odnosa.

ISPOVEST ŠABANOVE LJUBAVNICE CUCE! Otkrila sve DETALJE odnosa sa Šaulićem, pa priznala: GOCA JE HTELA DA ME UNAKAZI, PLATILA JE LJUDE DA ME UNIŠTE!

Foto: ST/D. KADIĆ, ST/V. LUKIĆ

Tragična smrt Šabana Šaulića pogodila je čitavu javnost, naročito njegovu porodicu, ali skrhana bolom je bila i njegova tadašnja ljubavnica Ivona Negovanović Cuca, koja nije krila da joj je gubitak voljenog čoveka teško pao.

Republika

Foto: www.westfalen-blatt.de

Šaban Šaulić poginuo u saobraćajnoj nesreći

 

Ona je tada za naš list otkrila detalje odnosa sa Šabanom, kao i da li su neposredno pred smrt bili u kontaktu.

- Čula sam se sa Šabanom dva sata pred smrt, a videli smo se tri dana pre tragedije. Kad smo se poslednji put čuli, rekao mi je: "Vidimo se brzo kući". Zezali smo se preko video-poziva i ništa nije slutilo da će se dogoditi užas. On je tada bio u hotelu i govorio mi je da mu se spava. Ja sam ga molila da se malo odmori. On se smejao, onako lepo i široko, kako samo on zna - počela je tada priču kroz suze za naš list.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ, e-stock/KOBRA

 

 

Cuca: Kada bih se opet rodila, bila bih Šabanova ljubavnica!

Ivana Negovanović Cuca je 2016. godine za medije izjavila da je ponosna što je ljubavnica kralja narodne muzike.

- Kada bih se opet rodila, pristala bih da budem ljubavnica Šabana Šaulića. Volela bih da rodim njegovo dete, slobodna sam devojka i imam pravo na to. Međutim, znam da bih tada prošla kroz pakao jer bi tu bilo mnogo prepreka. Da nije tako, odavno bih ga rodila, jer su godine i godine iza nas - rekla je Ivona.

- Na dan Šabanove smrti sam ustala u 7 ujutru iako se ne budim rano. Odjednom sam osetila glad i pojela sam neku bavarsku kiflu. Kao da sam osetila da se nešto desilo. Potom sam se vratila u krevet kako bih nastavila da spavam. Oko 11 sati sam videla dosta propuštenih poziva. Odmah sam pozvala Šabana na telefon. Zvonilo je, ali se nije javio. Potom sam pozvala kuma, ali se ni on nije javio. Kad smo se konačno čuli, rekla sam mu: "Bato, gde si? Kako je on?" Kum je potom počeo da plače i govorio je: "Ne znam gde je Šaban". Plakali smo zajedno - drhtavim glasom isticala je Cuca i uveravala da je Šaulićeva smrt za nju najtragičniji događaj u životu.

Republika

Foto: printscreen/facebook

Cuca nakon Šabanove smrti

- Smršala sam 10 kilograma od njegove smrti. Ne jedem, ne pijem, ne spavam, ne dišem... Umrla sam zajedno sa Šabanom. On je sa mnom provodio vreme dok su njegovi bili van zemlje. Bili smo 15 godina zajedno. Volela sam samo Šabana i sigurna sam da se nikada neću udati.

Goca je htela da me unakazi

Kako je tada Cuca rekla, Gordana se nije mirila sa tim da ju je Šaban voleo, te da je na sve načine pokušavala da ih razdvoji.

- Gordana je platila ljude da me unakaze. Želela je da joj donesu moju kiku i unište moje lice. Ipak, saznala sam na vreme za njenu nameru i odmah sam obavestila policiju. I Šaban je bio upoznat sa ovim. Međutim, zapis koji je tom prilikom načinjen je nestao u policiji - kaže Cuca i priseća se kako je izgledao njen prvi susret sa Šaulićem, koji se dogodio kada je, kako ističe, bila maloletna.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Gordana Šaulić htela je da unakazi Cucu

- Šabana sam upoznala u Bosni u jednoj diskoteci kada sam bila jako mlada. Pevala sam na mestu gde je i Šaban gostovao i razmenili smo brojeve. Ne mogu da kažem da je to bila ljubav na prvi pogled, ali sam osećala nešto što nisam mogla da opišem rečima. Posle našeg prvog susreta dolazila sam u Srbiju iz Bosne, gde sam tada živela, a i on je za to saznao. Bilo mu je čudno što mu nisam pisala, pa me je pitao zbog čega mu se nisam javila. Govorila sam mu da na njega ne gledam kao na zvezdu i da ne želim da mu smetam i uznemiravam ga. Njemu se svidelo moje ponašanje, što nisam napadna. Ipak, za našu vezu šira javnost je saznala tek kada sam se prijavila za "Zvezde Granda" iako su njegovi porodični prijatelji znali mnogo pre - ističe da je ubrzo shvatila da je Šaban čovek njenog života.

Republika

Foto: facebook.com/ivonanegovanoviccuca

Cuca o odnosu sa Šabanom

- On je svih ovih godina meni bio sve! Nisam zvala oca kada mi treba savet, već njega. On mi je bio desna ruka i za posao i za život. Mogu slobodno da kažem da je Šaban imao glavnu ulogu u mom životu. On je bio zaslužan za sve što sam uradila i naučila. Učio me je da ne budem osvetoljubiva jer ni sam nije bio osvetoljubiv. Učio me je da praštam. Sve to mi je ostalo od njega - konstatuje pevačica i opisuje zajedničke trenutke sa pokojnim pevačem.

Cuca: Učio me je da praštam

- Ja sam rođena u Srbiji, a odrasla sam u Bosni. Mila sam, draga sam i on je voleo moj temperament. Imali smo sličnu narav i mentalitet. Nisam neko ko voli da privlači pažnju i skromna sam, baš kao što je i on bio. Kad smo šetali kroz grad, nisam bila upadljiva. Kada smo odlazili na večere, želela sam da idemo na skrivena i mirna mesta. Volim da sedimo pored vode i obožavam pecanje, baš kao što je i on voleo. Leta smo provodili u Krčedinu, a zime u Beogradu u raznim apartmanima i hotelima. Gledali smo utakmice, pričali o životnim događajima. Šaban mi je dosta pričao o svojoj majci i drugarima iz Šapca - priča Negovanovićeva i ističe da Šaulić nije želeo da ide kući od nje jer ga je, kako uverava, supruga Gordana stalno terala da radi.

Republika

Foto: instagram.com/cuca_official

Cuca nikada nije preoblela Šabana

- Gordana je samo želela Šabanov novac. Njoj su samo pare bile na umu. Šaban je bio skroman čovek koji je vozio fijat stilo, a pored toga je imao i zeleni džip koji mu je na kraju Goca uzela. Stalno joj je govorio: "Šta će nama ove kućerine silne!" On se pored mene osećao srećno i nije želeo da ide kod Goce. Mene nije interesovao njegov novac niti sam ikada nešto uzela od njega. Bila mi je važna samo njegova ljubav. Iskreno, Goci ja nisam smetala upravo jer su je samo zanimale pare. Međutim, godine su prolazile, a mi smo bili i dalje zajedno, pa joj nije bilo svejedno - zaključila je Cuca tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (5)

Loading
Stojan

17.02.2022 08:36

Devojko trazi ti muza pa osnuj porodicu. Saban je imao svoju a ti si mu bila samo zabava.

Odgovori 107 34
Kima

17.02.2022 09:56

..nacices ti drugog dekicu

Odgovori 83 27
Milica

17.02.2022 10:08

Ja ne verujem sta ova devojka prica.

Odgovori 101 28
Jovo

17.02.2022 20:10

Zato sto ga volela sad blati njegovo ime? Ajde bre

Odgovori 48 31