KUD' NJEGA ISKOPAŠE? Legenda Partizana je UDARNA VEST na Ostrvu - ovo se NEĆE DOPASTI Delijama!

Autor:

Sport

07.03.2022

17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči meča sezone.

KUD' NJEGA ISKOPAŠE? Legenda Partizana je UDARNA VEST na Ostrvu - ovo se NEĆE DOPASTI Delijama!

Foto: Starsport

Gordan Petrić i Ivan Tomić

Fudbaleri Crvene zvezde gostovaće u četvrtak uveče na "Ajbroksu" ekipu Rendžersa, a na Ostrvu se uveliko najavljuje prvi susret osmine finala Lige Evrope. Stoga su Škoti kontaktirali legendarnog asa Partizana Gordana Petrića, koji je tokom karijere nosio i dres Policajaca.

Nekada pouzdani defanzivac je ocenio da su šanse srpskog i škotskog predstavnika za prolaz dalje podjednake, kao i da očekuje uzbudljiv dvomeč.

- Bio sam zadovoljan žrebom jer to značilo da će Rendžers doći u moj grad da igra sa Crvenom zvezdom, iako sam bivši igrač i navijač Partizana. Biće veoma interesantna utakmica jer obe ekipe imaju podjednake šanse da prođu u narednu rundu – počeo je Petrić.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Šanse su 50:50 - Gordan Petrić

Proslavljeni as crno-belih se osvrnuo na 166. Večiti derbi koji može biti lep putokaz Rendžersu kako da se suprotstavi našem natrofejnijem klubu.

- Bila je to laka utakmica za njih, ali su prošle nedelje igrali sa Partizanom, koji je ove sezone veoma dobar, i pobedili su 2:0. To je zanimljiva utakmica za Van Bronhorsta da vidi opasnost za Rendžers u četvrtak i u revanšu. Prednost za škotski tim bi mogla da bude bolja fizička sprema, s obzirom da je u Srbiji bila zimska pauza - dodao je Gordan Petrić.

Podsetimo, duel Rendžers - Zvezda igra se od 21 čas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
миле

08.03.2022 11:15

naslov vam je glup!! covek realno rekao