NEĆE PRED DELIJE: Vezista ipak NE DOLAZI na Marakanu!

Autor:

Sport

01.03.2022

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajci u problemu!

NEĆE PRED DELIJE: Vezista ipak NE DOLAZI na Marakanu!

Foto: Starsport

Gelor Kanga pred Delijama

Fudbaleri Rendžersa, rivala Crvene zvezde u osmini finala Lige Evrope, u sredu gostuju Sent Džonsonu silno oslabljeni neigranjem petorice fudbalera.

Kako je otkrio menadžer Policajaca Đovani van Bronhorst, vezista Aron Remzi je povređen i neće igrati, a pitanje je da li će biti spreman i za dvomeč sa crveno-belima.

- Remzi, Dejvis, Amad, Džek i Helander neće igrati sutra. Nadam se da će nam se u skorije vreme priključiti. Remzi radi na tome da uskoro zaigra. Veoma je razočaran što je van terena i jedva čeka da se vrati. Helander i Džek bi trebalo da budu spremni za vikend, a Amad sledeće nedelje - izjavio je holandski stručnjak.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Remzi ne dolazi na Marakanu?

Škotski velikan i dalje zaostaje za Seltikomm, a za vikend su propustili veliku šansu da trijumfuju protiv Madervela na "Ajbroksu", uprkos vođstvu od 2:0.

Moramo da osvojimo tri boda. Razočarani smo rezultatom od vikenda, pa moramo da reagujemo i pobedimo sutra. Suština je da koristimo šanse koje stvaramo, verujem da ćemo sutra videti razliku. Moramo da budemo nemilosrdniji u ofanzivi - jasan je Van Bronhorst.

Podsetimo, Rendžers će ugostiti Zvezdu 10. marta, dok se revanš igra sedam dana kasnije u prestonici Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading