Delije SLAVE posle derbija: Zvezda dovela GOL MAŠINU!

Autor:

Sport

01.03.2022

18:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna vest za Delije!

Delije SLAVE posle derbija: Zvezda dovela GOL MAŠINU!

Foto: Starsport

Bivši napadač Moldea Ohi, golom u 166. Večitom derbiju, još jednom je pokazao da je Zvezda dovela paklenog centarfora, a on je postao tek peti igrač crveno-belih u 21.  veku koji je dao gol na prvom susretu protiv Partizana.

Norvežanin je zatresao mrežu crno-belih u 30. minutu utakmice, čime je trasirao put do pobede aktuelnom srpskom šampionu.

Na 160. derbiju, doskorašnji igrač Zvezde, Aleksa Vukanović, je deset minuta pre kraja meča uspeo da se upiše u listu strelaca i tako uđe u istoriju. Pre njega, to je uradio i Ugo Vijeira, koga navijači pamte upravo po nastupu u 149. megdanu sa komšijama. Portugalski internacionalac se na toj utakmici dva puta upisao u strelce, a prava majstorija bio je udarac postignut udarcem izvan šesnaesterca.

Isto je pošlo za rukom i Nikoli Žigiću, koji je na 121. predstavi, pokazao svoje golgeterske sposobnosti. Sa dva gola, bio je predvodnik crveno-belih do ubedljive pobede rezultatom 3:0. Prvi igrač u 21. veku, kojem je pošlo za rukom da na debiju u derbijima postigne pogodak je Dragan Bogavac. Brzonogo krilo je u 118. sudaru postigao drugi gol u pobedi Crvene zvezde rezultatom 3:0.

Pored Ohija prvi nastup u večitom derbiju su imali Kristijano Pićini, a sa klupe je ušao Nemanja Motika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
ruki

01.03.2022 19:04

Čuš, gol mašina ..mašina je Mitar ili Duca...a dečko je skupljač otpada.