ŠOK ZA MEDVEDEVA: Rusija IZBAČENA - Novak se VRAĆA na prvo mesto?

Autor:

Sport

01.03.2022

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najnovija vest!

ŠOK ZA MEDVEDEVA: Rusija IZBAČENA - Novak se VRAĆA na prvo mesto?

Foto: Tanjug/AP

Ruski teniser Danil Medvedev

Međunarodna teniska federacija suspendovala je članstvo Ruske teniske federacije i otkazala sve turnire u Rusiji pod okriljem te organizacije.

Ova odluka dolazi kao posledica učešća Rusije u konfliktu sa Ukrajinom, a o njoj se već spekulisalo prethodnih dana. Videćemo kako će ovo uticati na ruske tenisere, prvenstveno Danila Medvedeva, koji je u ponedeljak preuzeo prvo mesto na ATP listi od Novaka Đokovića.

Podsetimo, Rusija je izbačena iz brojnih svetskih sportskih asocijacija, a između ostalog oduzeto im je pravo da se bore za plasman na Mundijal u Kataru. Sada su na udaru teniseri...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Strahinja

01.03.2022 18:39

Najbolje da igrači i ne igraju nego neka oni sami naprave listu ko je na kom mestu,ko je skim igrao i ko je pobedio.Na stranu sve što se dogadja ali ovakva ostrašnjenost nema veze sa zdravim razumom.

Odgovori 31 3
miro

01.03.2022 19:25

danilče......uzmi ti srpsko državljanstvo....pa kad im Srbi budu prvi i drugi....pa se sledećih 5-6 godina menjaju na prvom mestu....verujem da će gospoda sa zapada raspustiti ATP.....

Odgovori 29 1
Sebastian

02.03.2022 18:53

@miro - Veoma jednostavno samo bi i Srbiju suspendovali to expresno.