ŠOK! Neće moći više da igra: Trese se planeta - LETI iz tenisa?!

Autor:

Sport

28.02.2022

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najnovija vest!

ŠOK! Neće moći više da igra: Trese se planeta - LETI iz tenisa?!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Danil Medvedev

Teniski savez Ukrajine zatražio je da se Rusija i Belorusija isključe iz članstva u ITF.

Ukrajinci smatraju da pomenuti savezi zaslužuju sankcije zbog učešća Rusije u konfilktu na njihovoj teritoriji.

Civili stradaju, uključujući i decu, infrastruktura se uništava. Ovo je rat u punoj meri koji će unazaditi našu zemlju i vratiti je decenijama unazad. Rusija i Belorusija nemaju pravo da održavaju međunarodna takmičenja na svojim teritorijama, ali ni da učestvuju na ITF timskim i individualnim takmičenjima u inostranstvu - navodi se u saopštenju ukrajinskog saveza koje prenosi "Rojters".

Videćemo kako će se ova inicijativa dalje razvijati, iz perspektive Mastersa u Indijan Velsu. Od ruskih igrača za učešće su prijavljeni Danil Medvedev i Andrej Rubljov, dok bi od Beloruskinja trebalo da nastupe Arina Svitolina i Viktorija Azarenka.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Medvedev u golemom problemu

Postoji mogućnost da novom najboljem teniseru planete bude onemogućeno da se bori za titulu u SAD, što bi izazvalo pravu revoluciju u svetu "belog sporta"!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (7)

Loading
Sneza

01.03.2022 05:16

To je nacisticki stav.Sport ne sme to da prihvati.To je i dokaz sta su Ukrajinci! Sramno.Ne mogu da verujem sta svet radi? Zasto to nije radilo kada su Ameru desetinama god.vrsili genocide po svetu? Sta ti ljudi radite? Izbacijete decu sa fakulteta; sportiste , rusku hranu, bezumlje...!!!

Odgovori 64 6
braca

01.03.2022 15:45

@Sneza - Nisu Ukrainci,najveci krivci. Zna e ko vice "drz, te lopova"!

Odgovori 29 8
Opanak

01.03.2022 21:35

@braca - Pa nisu ukrajinci naravno nego njihovi fašisti koji 8 god. terorišu ruske civile a sve po nalogu i uz oružje Nato ali Rusija niše mala Srbija a ovo je samo opomena ako krenu ratna dejstva frontalno biće belaja.. Rusi nisu zlikovci da idu na civile i ako su ti civili naoružani i jedino nemaju uniforme.. krene li rat biće ko u Berlin 45.

Odgovori 35 10
вера

01.03.2022 15:19

Ударио запад на православну браћу.

Odgovori 41 8