U očev GROB mi se kleo, MOLIO me da mu se vratim: Ivana Šašić otkrila kako se oseća nakon UŽASNE PREVARE, pa raskrinkala BIVŠEG! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

07.04.2022

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Šašić oglasila se za portal Republika.rs i otkrila kako se oseća nakon što je saznala da ju je partner prevario!

U očev GROB mi se kleo, MOLIO me da mu se vratim: Ivana Šašić otkrila kako se oseća nakon UŽASNE PREVARE, pa raskrinkala BIVŠEG! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Pevačica i estradna umetnica Ivana Šašić našla se u neprijatnoj situaciji, kada je saznala da je njen dugogodišnji bračni partner Bojan Simić prevario sa nešto starijom gospođom, koja već ima unuče. Ivana nije mogla da sakrije šokiranost kada je saznala, jer joj se suprug kleo u sve na svetu da se tu ništa nije desilo. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Sasic (@ivanasasic1)

 

Portal Republika.rs stupio je u kontakt sa Ivanom, kako bi nam prokomentarisala kako se oseća. Začuđujuće, Šašićeva ne krije da se oseća fenomenalno i da je već presekla mnoge stvari, ali i da je pokušavao da joj se vrati. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Sasic (@ivanasasic1)

 

- Jeste me molio da se vrati posle svega. Ne direktno, nego preko naših prijatelja zajedničkih, ali ja sam dobro, ne osećam se loše, bolje sada da se desilo, nego kasnije. Nije prijatno, kao što ne bi bilo nijednoj ženi. Da je našao neku mlađu pa da ga razumem, ali ovako je izgubio najboljeg prijatelja u životu! Svestan je on šta je izgubio, ali sad je već kasno. Ja imam svoj život, ostvarena sam na svim poljima, neću se sigurno nervirati oko muškarca - govori Ivana za Republika.rs i dodaje:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Sasic (@ivanasasic1)

 

- Kleo mi se u očev grob da nije imao ništa sa njom! Ljudi, to nije mala stvar, u očev grob da se zakuneš. Posle se ispostavi da je sve istina! Pa, zar je trebalo da ta žena, preko druge devojke dođe do mene da mi ispriča, a on da mi se kune da to nije tačno? Ja sam dobro, kao feniks sam, jaka sam kao top! - završava Ivana za Republika.rs. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading