BEOGRAD JE SVET: Delegacija potvrdila - srpska prestonica je spremna za završni turnir Evrolige!

Autor:

Sport

07.04.2022

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska prestonica će od 19. do 21. maja biti domaćin evroligaškog Fajnal-fora.

BEOGRAD JE SVET: Delegacija potvrdila - srpska prestonica je spremna za završni turnir Evrolige!

Foto: Starsport

Evroliga

Tim povodom u Beogradu je boravila delegacija Evrolige, a predsednik Organizacionog odbora Evrolige Goran Šašić je izjavio:

– Održana je serija sastanaka. – Izvršili smo sve neophodne tehničke probe i prošli kroz sve segmente organizacije završnog turnira Evrolige. Obišli smo i sve lokacije, a osim Štark arene tu mislim i na Halu sportova „Ranko Žeravica“ koja će biti domaćin finalnog Evroliginog turnira za juniore, Savski trg na kome će biti organizovana fan zona, kao i hotele koji su predviđeni za učesnike i zvaničnike. Sa predstavnicima Evrolige usklađeni su svi planovi i programi, sinhronizovane ideje u zabavnom i promotivnom smislu, koji treba da upotpune ceo događaj. Sa zadovoljstvom mogu da konstatujem da organizacija ovog košarkaškog spektakla ide u odličnom pravcu - istakao je Šašić, a prenosi "Objektiv".

Poseban fokus bio je na detaljima koji se tiču organizacije samih utakmica.

– Tokom posete delegacije Evrolige, planirana je i organizovana test utakmica, kako bismo napravili simulaciju svega onoga što nam predstoji. U Štark areni već je postavljen novi parket, koji je namenski urađen samo za Fajnal-for. Takođe, proverena je ispravnost svih tehničkih uređaja i utvrđene sve pojedinosti oko ceremonije dodele priznanja – objasnio je Šašić.

On je istakao da su u Evroligi zadovoljni tekom priprema.

– Predstavnici Evrolige se izuzetno zadovljni vraćaju u Barselonu, s obzirom da nisu imali primedbe. Za kratko vreme, zahvaljujući velikoj ažurnosti i profesionalnosti ljudi koji su angažovani u lokalnom organizacionom odboru, uz naravno veliku podršku državnih i gradskih struktura, urađen je ogroman posao i mi smo već sada praktično spremni. Sa velikim optimizmom očekujemo finalni turnir Evrolige i nema sumnje da će Beograd i Srbija ponovo ispuniti sve najviše standarde kada je u pitanju organizacija velikih sportskih događaja – zaključio je Šašić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading