EVROLIGA: Nedovićeva simultanka nedovoljna za trijumf u Berlinu, Lučić i Jaramaz poklekli na Bosforu!

Autor:

Sport

06.04.2022

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove večeri odigrana su samo dva evroligaška susreta.

EVROLIGA: Nedovićeva simultanka nedovoljna za trijumf u Berlinu, Lučić i Jaramaz poklekli na Bosforu!

Foto: Starsport

U oba meča zapažene uloge pružili su srpski internacionalci, ali to nije bilo dovoljno da bi stigli do trijumfa.

Ekipa minhenskog Bajerna gostovala je u Istanbulu i pretrpela poraz od zvaničnog evropskog šampiona. Anadolu Efes je slavio rezultatom 81:76 (28:21, 16:18, 23:23, 14:14).

 

 

I bez pomoći Vasilija Micića, Efes je stigao do trijumfa čime je ekipu trenera Andree Trinkijerija u doigravanju poslao na za sada neprikosnovenu Barselonu.

U domaćoj ekipi istakli su se Larkin i Moerman koji su zabeležili 20, odnosno 17 poena, dok se u redovima Bajerna istakao Rubit sa 15.

Kada je reč o srpskim košarkašima, Vladimir Lučić je zabeležio osam poena uz svega 1/6 u šutu za tri poena, dok je Ognjen Jaramaz zabeležio šest poena pogodivši dva od tri pokušaja za tri poena.

Kada je reč o drugom meču dana, u "Mercedes Benc Areni" u Berlinu, domaća Alba je savladala atinske zenelo-bele rezultatom 87:78 (28:13, 16:27, 25:15, 18:23).

 

 

Kompletan meč je protekao u oscilacijama obe ekipe, a na kraju i 27 poena srskog reprezentativca Nemanje Nedovića, nisu bili dovoljni da Panatinaikos ostvari trijumf kojim bi barem malo popravio utisak u jednoj prilično lošoj sezoni.

Na žalost u samom finišu susreta Nedović se i povredio i o stanju njegove povrede za sada nema informacija.

Kod gostiju, uz Nedovića dvocifreni učinak imali su Papapetru (15) i Vajt (12), dok je u ekipi Albe bolji od ostalih bio Oskar Da Silva sa 16 ostignutih poena.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading