Skandalozan snimak PRIVOĐENJA Nikole Rađena: Nakon što je PRETUKAO devojku, POLICIJA ga sprovela u stanicu na ISPITIVANJE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

06.04.2022

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimci Nikole Rađena tokom privođenja šokirali su javnost!

Skandalozan snimak PRIVOĐENJA Nikole Rađena: Nakon što je PRETUKAO devojku, POLICIJA ga sprovela u stanicu na ISPITIVANJE! (VIDEO)

Foto: Youtube/printskrin/Paparaco lov

Vaterpolista Nikola Rađen našao se u epicentru skandala, kada ga je njegova devojka Milica Ristić prijavila za nasilje u ranim jutarnjim satima. Ona je u ranim jutarnjim satima došla na jednu pumpu, a potom pozvala policiju, nakon čega je otišla u Urgentni centar, kako bi joj se ustanovile sve povrede. 

Nakon toga usledilo je zvanično saopštenje od strane Milice i Nikole, ali pre toga je bilo višesatno ispitivanje Rađena u policijskoj ustanovi. Ekipa emisije ,,Paparaco lova" prezentovali su snimke Rađena tokom privođenja. 

Republika

Foto: Youtube/printskrin/Paparaco lov

Nikola Rađen privođenje

Nakon toga Nikola i Milica dali su saopštenje za javnost da nastavljaju svoj zajednički život dalje, što je dodatno uznemirilo javnost. 

Rađen je zbog sramote odlučio da nakon ispitivanja, izađe na sporedni izlaz, nakon čega se vratio u stan gde se odigrao skandal. 

Međutim, nakon saopštenja za javnost, Nikola i Milica više nisu uhvaćeni na istoj adresi. 

 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading