IMA LI OVOME KRAJA? Ivana Šašić obavila poziv sa LJUBAVNICOM njenog muža, a pa otkrila istinu o RAZVODU - Skandalu NEMA KRAJA! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.04.2022

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Šašić otkrila je istinu o njenom razvodu i ljubavnici njenog muža.

IMA LI OVOME KRAJA? Ivana Šašić obavila poziv sa LJUBAVNICOM njenog muža, a pa otkrila istinu o RAZVODU - Skandalu NEMA KRAJA! (FOTO)

Foto: Instagram.com, Facebook.com printscreen

Nakon što je pevačica i bivša zadrugarka Ivana Šašić saopštila da se razvodi, pokrenula se tema šta je prethodnilo ovoj šok odluci. Naime, Šašićeva je otkrila da ju je jurila ljubavnica njenog muža po Šapcu, a sada je odlučila da otkrive istinu i ispriča šta se desilo. 

Republika

Foto: Printscreen Instagram

Ivana Šašić razvod

 

- Dosta je natpisa po portalima o mom razvodu. Da,sve je to tačno, osim jedne sitnice. Nije me ta žena jurila po Šapcu, već se preko drugarice raspitivala o mom braku. Ja protiv te žene nemam ništa, mi smo se čule. Lagao je,muljao, petljao. Meni je govorio da nista nije kriv,a prijateljima priznao da me je ipak prevario. Prevara kao prevara, i nije bauk, mnogi je oproste. Ja izdaju ne praštam - objasnila je Ivana i nastavila:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Sasic (@ivanasasic1)

 

- Ja sam joj ga poklonila, nije želela da prihvati poklon. Sam pao, sam se ubio. Tako da je to sve što imam da kazem. Za mene završena priča. Dodaću da sam ja skroz ok, da je sve ovo sastavni deo života,i da ja sigurno neću padati u depresije i gluposti, već nastaviti svoj život na najbolji moguci nacin. Ja žaliti nemam za čim, tako da nemam ni problema - rekla je Ivana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivana Šašić Zadruga

 

- Hvala svim dragim ljudima koji mi salju poruke podrske.Hvala mojim prijateljima, što su kao i uvek, uz mene. Ja sam srećna žena - zaključila je Šašićeva na svom Fejsbuk nalogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading