Karićeva supruga krije VELIKU TAJNU o kojoj vešto ćuti: Otkrivamo ISTINU o Kristini, posle ovoga će vam sve biti jasno! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.04.2022

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li Osman Karić zna veliku tajnu njegove supruge?

Karićeva supruga krije VELIKU TAJNU o kojoj vešto ćuti: Otkrivamo ISTINU o Kristini, posle ovoga će vam sve biti jasno! (FOTO)

Foto: ST/REPUBLIKA

Supruga Osmana Karića pojavila se na rođendanu kod voditelja Milana Miloševića. Kristina Karić tom prilikom prošetala je u provokativnoj haljini, koja je isticala sve njene atribute. Međutim, ono što je svima privuklo pažnju jeste njena noga. 

Republika

Foto: ST/REPUBLIKA

Osman Karić

 

Inače, Kristina ne voli preterano eksponiranje u javnosti, ali uvek je podržavala Osmanovog sina, Stefana Karića, kroz njegovu rijaliti karijeru, pa je tako pred našim kamerama otkrila šta zaista misli o njegovom učešću, što možete pogledati u nastavku teksta. 

 

 

No, da se vratimo na njenu nogu! Paparaci su uspeli da uhvate tetovažu koju Kristina ima na listu. Kristina do sada nije istakla na ovakav način svoju figuru, pa nismo ni imali prilike da vidimo njenu golu nogu, ali posle ove fotogirafije mnogi muškarci će poželeti da budu baš njeni, no, žao nam je, ona je već zauzeta. 

Republika

Foto: ATA Images

Kristina Karić tetovaža

 

Naime, Kristina na listu ima istetoviran notni sistem, a ispod njega tekst pesme, koja očigledno Karićki predstavlja nešto posebno. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading