Dajana BEŽI IZ SRBIJE? Bivša misica je uhapšena zbog prostitucije, a sad želi da NAPUSTI ZEMLJU OD SRAMOTE

Autor:

Zabava

07.04.2022

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dajana će navodno otići iz države zbog sramote

Dajana BEŽI IZ SRBIJE? Bivša misica je uhapšena zbog prostitucije, a sad želi da NAPUSTI ZEMLJU OD SRAMOTE

Foto: ATA Images

Slavica Tripunović Dajana, pevačica i bivša misica SFRJ, prošle nedelje je bila uhapšena u policijskoj akciji u kojoj je privedeno 29 osoba u aferi elitna prostitucija. Dajana je ovom prilikom uhvaćena na delu, a nakon skandala, navodno je dlučila da napusti Srbiju, piše Kurir. 

Foto: ATA Images

Slavica Tripunović Dajana beži iz zemlje?

Bivša misica ne može da podnese pritisak javnosti, zbog čega je kontaktirala sina koji živi u Italiji i već bukirala avionsku kartu.

- Otkako je u medije dospela vest da je Dajana uhapšena zbog bavljenja najstarijim zanatom, ona je očajna. Sve oči javnosti su uprte u nju, prati se svaki njen korak, a novine i portali ne prestaju da pišu o sramoti bivše misice. Zbog toga je odlučila da privremeno ode iz Srbije i to u Italiju gde njen sin živi. Kako kaže naš izvor blizak Dajani, ona je već kontaktirala naslednika koji ju je pozvao kod sebe na nekoliko nedelja. Već je kupila avionsku kartu, spakovala je stvari i ostalo joj je da pokupuje neke stvari potrebne za put, a u toku ove nedelje će otputovati - navodi izvor za pomenuti medij.

Foto: ATA Images

Slavica Tripunović Dajana, pevačica i bivša misica SFRJ

Tripunovićeva je, kako pišu domaći mediji, pre par godina započela gradnju kuće u Surčinu u kojoj je trebalo da živi, a drugi deo da pretvori u motel. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading