Uhapšena misica u nekretninama imala MILIONE! Dajani PUKAO BIZNIS, pa se dala u PROSTITUCIJU!

Autor:

Zabava

07.04.2022

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dajani Tripunović propao biznis, nakon čega je počela da se bavi prostitucijom.

Uhapšena misica u nekretninama imala MILIONE! Dajani  PUKAO BIZNIS, pa se dala u PROSTITUCIJU!

Foto: ATA Images

Bivša misica Slavica Dajana Tripunović prošle nedelje je uhapšena u velikoj akciji policije zbog elitne prostitucije, nakon čega je u žiži javnosti. Naime, kako se navodi ona je pre nekoliko godina počela sa  gradnjom velelepne kuće u Surčinu gde je trebalo da živi, dok je jedan deo bio namenjen za motel.

Republika

Foto: Foto Facebook

Dajana Tripunović uhapšena

Takođe se navodi da poseduje još nekoliko nekretnina koji vrede milione, kao i da je bila vlasnica poznatog kafića na Vračaru.

- Kad sam pročitala tu vest da je Dajana uhapšena zbog elitne prostitucije, setila sam se da je baš ovde početkom 2000-ih držala kafić s bašticom, tada je bio baš popularan i mnogi poznati su tu dolazili na piće. Ipak, ona je taj prostor iznajmljivala, koliko znam, nije bio njen. Odavno je taj lokal zatvoren, verovatno joj je biznis propao. Otada je nema ovde. Sad je opet na tom mestu kafić u okviru zgrade, ali nema veze s njom - rekla je jedna gospođa za Kurir.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading