OBEĆAO JE DA ĆE OTIĆI KADA ZVEZDA OSTANE BEZ TITULE: Zbog toga u klubu ostaje do penzije, a Večitom rivalu je imao šta da poruči!

Autor:

Sport

02.05.2022

06:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiva odluka generalnog direktora najtrofejnijeg srpskog fudbalskog kolektiva...

OBEĆAO JE DA ĆE OTIĆI KADA ZVEZDA OSTANE BEZ TITULE: Zbog toga u klubu ostaje do penzije, a Večitom rivalu je imao šta da poruči!

Foto: Starsport

Dobro je poznato da Zvezdan Terzić nikada nema dlake na jeziku, o svemu otvoreno govori, a ono što mogu da potvrde i svi koji ga poznaju, jeste činjenica da ono što obeća to i ispuni.

Ne tako davno uzburkao je sportsku javnost izjavom da će kormilo Crvene zvezde napustiti onog trenutka kada klub iz Ljutice Bogdana ostane bez šampionske titule, pa je samim tim njegova izjava u emisiji "Skeniranje" na "Kurir TV" izazvala veliku pažnju javnosti.

- Ja sebe vidim samo u Crvenoj zvezdi, meni je ovde lepo, ne znam gde bi mi bilo lepše? Nemam želju da budem predsednik Fudbalskog saveza Srbije, već sam bio i to me ne zanima. Tek smo na početku ako pričamo o tome šta planiram sve da uradim sa Crvenom zvezdom, a vidim se ovde do penzije.

Posebno se generalni direktor crveno-belih osvrnuo na odnose sa Dejanom Stankovićem:

- Dejan Stanković je moj drug, moj prijatelj, vezan je za mene još kada je kao klinac debitovao protiv mene, tada sam ja bio kapiten OFK Beograda. Pa sam bio predsednik FSS, a on kapiten Srbije, imali smo izvanredan odnos i volim ga kao čoveka i prijatelja. Par meseci pre nego što će doći igrali smo protiv Bajerna, došao je u poluvremenu i u kancelariji mi je u četiri minuta prokomentarisao šta zamera Zvezdi i dopalo mi se kako gleda fudbal. To mi se jako svidelo i kada je Milojević najavio odlazak iz Zvezde, mi smo imali lagodnu situaciju, tada sam rekao Mrkeli i ostalim saradnicima šta mislite da dovedemo Stankovića za trenera. Ne kockamo se, jeste početnik, ali imamo +11. Kad ćemo dati šansu da napravimo mladog trenera kao sada? Hajde da ga dovedemo - istakao je Zvezdan Terzić.

Republika

Foto: Starsport

Tandem snova, Dejan Stanković i Zvezdan Terzić

 

Razgovor sa Zvezdanom Terzićem nije mogao da se okonča, a da jedna od tema ne bude i Večiti rival, ekipa Partizana:

- Uz sve poštovanje prema Partizanu, mislim da mi imamo na svih 11 pozicija rešenje. Ne vidim ko bi iz Partizana bio pojačanje za Zvezdu. Gledam svaku utakmicu Partizana, pratim...

Na kraju je Zvezdan Terzić izrekao i rečenicu koja bi mogla mnogo bure da proizvede u fudbalkoj javnosti, ali i da naiđe na odobravanje crveno-belog dela populacije:

- Iskreno, ne navijam za Partizan kad igra međunarodne utakmice. Potpuno sam ravnodušan, čak i ne gledam, gledam jer sam zainteresovan da li će izgubiti u domaćem prvenstvu. Stvarno se ne radujem kad izgube, ali sam nezainteresovan - zaključio je Zvezdan Terzić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading