EKSKLUZIVNO ZA REPUBLIKA.RS: Nekadašnja reprezentativka i fudbalerka Crvene zvezde analizirala je 167. Večiti derbi!

Autor:

Sport

16.04.2022

22:21 >> 12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan duel Večitih rivala je okončan.

EKSKLUZIVNO ZA REPUBLIKA.RS: Nekadašnja reprezentativka i fudbalerka Crvene zvezde analizirala je 167. Večiti derbi!

Foto: Facebook.com/Jovana Stojanović

U 167. Večitom derbiju ekipe Crvene zvezde i Partizana su podelili bodove odigravši na stadionu "Rajko Mitić" bez golova 0:0. Potpuno je jasno da ovakav rezultat više ide u prilog pulenima trenera Dejana Stankovića koji i dalje imaju dva boda više u odnosu na Partizan, pa šest kola pre kraja šampionata imaju izgledne šanse da ponovo odbrane šampionski pehar.

Republika

Foto: Facebook.com/Jovana Stojanović

Jovana Stojanović u dresu ŽFK Crvena zvezda

 

Nakon susreta crveno i crno-belih portal Republika.rs imao je tu čast da utiske o navedenom susretu podeli sa nekadašnjom fudbalerkom Crvene zvezde, kao i reprezentativkom Srbije u fudbalu i futsalu, Jovanom Stojanović koja je susret Večitih rivala pratila u društvu svog desetomesečnog sina Đorđa, a neposredno po okončanju susreta, eksluzivno za naš portal je izjavila:

- Lično sam očekivala makar malo zanimljiviju utakmicu sa mnogo više šuteva u okvir gola i konkretnijih akcija. Međutim, ovo je ipak bila utakmica od izuzetne važnosti kako za Zvezdu, tako i Partizan kada je borba za titulu u pitanju. Suštinski, bila je ovo najbitnija utakmica celokupne sezone.Nesporno je da su igrači imali ogromnu želju, ali po svemu sudeći čini se da je ovo bio njihov trenutni maksimum. Bilo je dosta individuanih i čvrstih duela, što je tradicionalno karakteristično za sve derbi utakmice - istakla je Jovana Stojanović.

Republika

Foto: Facebook.com/Jovana Stojanović

Jovana Stojanović u dresu Futsal reprezentacije Srbije

 

O samom ishodu meča, Jovana je izjavila:

- Priželjkivala sam Zvezdinu pobedu, ali i nerešeni rezultat ide u korist Crvene zvezde, tako da smo i nakon današnje utakmice na korak bliži tituli. U svakom slučaju, ništa još nije gotovo. Zvezdu i dalje očekuje još par teških utakmica i gostovanja, ali ja iskreno verujem u ove Zvezdine momke i stručni štab. Verujem da će ovo biti još jedna titula u nizu i da ćemo na kraju svi zajedno slaviti - zaključia je Jovana uz posebnu napomenu da je i mali Đorđe u dresu omiljenih boja pratio utakmicu i davao svesrdnu podršku momcima u crveno-belim dresovima.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading