IZDAO Karleušu! Đorđe David OKRENUO LEĐA nekadašnjoj drugarici: Ceca je BOLJA od Jece!

Autor:

Zabava

17.04.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe David priznao je da mu je Ceca bolja i više prija od Jelene Karleuše.

IZDAO Karleušu! Đorđe David OKRENUO LEĐA nekadašnjoj drugarici: Ceca je BOLJA od Jece!

Foto: ST/Vlada LUKIĆ/ST/N. Pančić

Roker Đorđe David progovorio je o odnosu s koleginicama Svetlanom Ražnatović i Jelenom Karleušom, te javno priznao da mu je Ceca milija i bolja kad je reč o druženju i saradnji tokom žiriranja u "Zvezdama Granda". Naime, otkako se folk zvezda Ceca Ražnatović priključila žiriju u ovoj sezoni takmičenja, često se pravi paralela između nje i Karleuše, koja je prethodno sedela na istom mestu i ocenjivala kandidate. Osim što zbog Cece niko nije plakao, pored takmičara, reklo bi se da je više vole i kolege, s kojima se neretko i prepucava zbog svojih stavova i odbrane pevača kojima je ona mentor.

Republika

Foto: ATA Images

Đorđe David o Ceci i Karleuši


Tako je Đorđe David prilikom gostovanja u jednoj emisiji, kada ga je voditelj upitao da odabere između Jelene Karleuše i Svetlane Cece Ražnatović, nakon kraćeg razmišljanja ipak izabrao Cecu, čime je mnoge iznenadilo s obzirom na to da je s Jelenom imao odličan odnos. Usledilo je pitanje da to nije možda rekao zbog toga ga je JK blokirala na mrežama, a roker je negirao:

- Ne, nije zato. Jelena ima pravo na svoje dečje bolesti, kao i svako od nas, a tada, kada je ona bila u takmičenju, nisam znao Cecu.
Republika

Foto: ATA Images

Đorđe David priznao da mu je Ceca bolja u Zvezdama Granda


On je zatim objasnio i koja je ključna razlika između ove dve pevačice, koja ga je i opredelila za Cecu.

- Kako je ušla prvog dana, rekla je: "Pišite moj broj telefona", kada je Marija dobacila da imamo i grupu, odmah je tražila da je ubacimo. Rekla je da nam svima stoji na raspolaganju 00/24 za bilo šta. Ceca je zaista dostupna i u ponoć, to vam tvrdim jer komuniciramo s njom u to doba, i u dva ujutru i u dva po podne. Prema tome, ta vrsta predusretljivosti je pobedila da kažem ipak Ceca - rekao je David, te naglasio da to ne znači da Jelenu više ne voli i ne poštuje.
Republika

Foto: ATA Images

 

 

Marija: Jelena je asocijalna

Podsećanja radi, svojevremeno je i Marija Šerifović, koja je od celog žirija bila najbliža sa Jelenom Karleušom, istakla da joj zamera što je asocijalna. Na jednu Jeleninu konstataciju da s njom niko neće da se druži i priznanja da se i sa Marijom za tri meseca u vreme korone čula svega tri-četiri puta, te da je to njen rekord komunikacije i interakcije s bilo kojom osobom, Šerifovićeva je to prokomentarisala za medije u svom stilu:


- Pošto je ona đubre asocijalno.


- Uvek mi je falilo to što Jelena nije bila u toj Vajber grupi, nije je interesovalo, uvek je bila negde iz nekog ofa. Kad sedi na stolici pored tebe, tebi deluje da je sve to kul. Vidite, Jelena je neko koga ja volim i tu uopšte govora nema. Jelena je neko s kim smo ovde jeli leba i s kim smo se samo tako zezali. Ali u ovoj priči, da li je crna ili plava, ja kažem crna, plava nije htela da joj se priđe - zaključio je pevač.
 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading