POSLE SMRTI RONALDOVOG SINA: Navijači Liverpula povukli ŠOKANTAN POTEZ!

Autor:

Sport

20.04.2022

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceo svet je ostao zatečen infomracijom koja je stigla sa Ostrva.

POSLE SMRTI RONALDOVOG SINA: Navijači Liverpula povukli ŠOKANTAN POTEZ!

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Tužnu vest o smrti deteta, saopštio je jedan od najboljih  fudbalera svih vremena Kristijano Ronaldo i to neposredno pred odigravanje velikog britanskog derbija u kojem su snage odmerili Liverpul i Kristijanov Mančester junajted.

Tokom navedenog susreta, odnosno u njegovom sedmom minutu, po broju na dresu koji nosi Kristijano Ronaldo, navijači Liverpula su jednominutnim aplauzom odali poštovanje preminulom detetu velikog fudbalskog rivala.

Uz aplauze, stadionom "Enfild Roud" prolomili su se i stihovi dobro poznate navijačke himne Liverpula "You'll Never Walk Alone".

 

 

Inače, navijači Liverpula su u danu odigravanja susreta protiv Mančester junajteda na društvenim mrežama pokrenuli akciju koja je svakako za veliko poštovanje. Navijači su istakli:

- Ako imate sreće da prisustvujete utakmici sutra uveče, pokažite znak poštovanja Kristijanu Ronaldu i njegova porodica tako što će učestvovati u aplauzu koji će se održati u sedmom minutu. Rivalstva treba ostaviti po strani u srceparajućim okolnostima kao što su ove. Nikada nećete hodati sami, CR7 Jr.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Enfild Roud je odao počast

 

Istovremeno reči podrške Kristijanu Ronaldu i njegovoj partnerki Džordžini Rodrigez stižu sa svih strana. Reči utehe putem društvenih mreža uputili su mu i aktuelni saigrači, ali i predsednik i fudbaleri madridskog Reala, kluba u kojem je Kristijano Ronaldo nastupao u periodu od 2009. do 2018. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading