DRAMATIČNA PORUKA IZ MARIUPOLJA: Ovo su nam možda i POSLEDNJI SATI, ali nećemo položiti oružje! (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

20.04.2022

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komandant ukrajinskih marinaca Sergej Volina poslao je potresnu poruku iz Mariupolja, istakavši da je ovo možda i poslednje javljanje jer je protivnik brojčano znatno nadmoćniji.

DRAMATIČNA PORUKA IZ MARIUPOLJA: Ovo su nam možda i POSLEDNJI SATI, ali nećemo položiti oružje! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Major Sergej Volija je u poruci koja je objavljena na njegovom Fejsbuk nalogu istakao je da su ukrajinski marinci, koji se bore u poslednjem uporišu Mariupolja suočeni sa poslednjim danima, možda i satima.

On je u video poruci apelovao na izvlačenje.

Verovatno se suočavamo sa poslednjim danima, ako ne i satima. Neprijatelj nas brojčano nadmašuje 10 prema jedan. Apelujemo i molimo sve svetske lidere da nam pomognu. Tražimo od njih da iskoriste proceduru izvlačenja i odvedu nas na teritoriju treće države - rekao je Volina.

Republika

Foto: Printscreen

Potresna poruka majora Sergeja Voline

Volina je rekao da su Rusi imali prednost u vazduhu, u artiljeriji, u svojim snagama na kopnu, u opremi i u tenkovima.

- Mi branimo samo jedan objekat, fabriku Azovstal, gde pored vojnog osoblja ima i civila koji su stradali u ovom ratu. Nećemo položiti oružje - poručio je komandant ukrajinskih marinaca.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Ive

20.04.2022 07:01

Da neces i muziku zelju

Ljubomir

20.04.2022 07:14

Necete i nesmete i ne zelite jer je smrt brza sa vase strane ako zelite napolje. Krenite na predaju mozda i prezivite ili ostanite u rupi, pacovi jedni. gnjide i ne nazivajte se borcima. Zelenski vas je vec oplakao.

Zoran

20.04.2022 08:02

Sta kukas ili se predaje ili poginite ko heroji za ameriku a ne ukrajinu

Ivan

20.04.2022 13:49

Kako ovo razumeti? Ne žele da se predaju, a traže da ih nekonizvuče? Zašto se bar civili ne predaju, kad mogu? Mislim da je odgovor jasan, korisnije da stradaju!