PRED PONOĆNA TRANSFER BOMBA: Sve je DOGOVORENO, crno-beli dobijaju reprezentativno POJAČANJE?

Autor:

Sport

03.05.2022

21:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li su se kockice konačno sklopile?

PRED PONOĆNA TRANSFER BOMBA: Sve je DOGOVORENO, crno-beli dobijaju reprezentativno POJAČANJE?

Foto: Starsport

Mesecima u nazad traju nagađanja gde bi srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić mogao da nastavi karijeru. Jedino što je bilo jasno, jeste činjenica da neće ostati stanovnik Rima.

Pre samo par dana pojavila se priča koja je vrlo brzo i demantovana da će Milinković-Savić ovog leta krenuti put Premijer lige, ali kako prenosi italijanska "Gazzeta delo Sport", kompletna transfer saga je okončana.

Od narednog leta, Sergej Milinković-Savić će praviti društvo reprezentativnom kolegi Dušanu Vlahoviću u redovima Juventusa.

 

 

Kako prenose italijanski mediji, srpski reprezentativac je postigao dogovor sa torinskim crno-belima o ličnim ulovima i ostaje samo da isto to učine Lacio i Juventus.

Prema dostupnim informacijama Sergej Milinković-Savić će sa torinskim klubom potpisati petogodišnji ugovor po kojem će zarađivati čak 4.000.000 evra po sezoni, a takođe sleduju mu i bonusi za broj odigranih mečeva, postignutih golova, kao i osvojene trofeje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading