DEFINITIVNO JE DOŠLO VREME ZA RASTANAK: Još jedan velikan se uključio u trku, srpski reprezentativac može da bira!

Autor:

Sport

15.04.2022

06:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo su krenula nagađanja.

DEFINITIVNO JE DOŠLO VREME ZA RASTANAK: Još jedan velikan se uključio u trku, srpski reprezentativac može da bira!

Foto: Starsport

Pred svaki prelazni rok proteklih godina nagađa se gde bi srpski reprezentativac Sergej Milinković Savić mogao da nastavi karijeru. Uglavnom se pominju najbogatiji klubovi Evrope, ali Sergej redovno ostaje stanovnik Rima i veran dresu Lacija.

Pre samo nekoliko dana italijanska "Gazete delo Sport" objavila je da su za usluge Sergeja Milinkovića Savića zainteresovani PSŽ i Juventus. Francuski šampion je navodno spreman da izdvoji 70 miliona evra za transfer našeg fudbalera, dok sa druge strane Juventus želi nakon Dušana Vlahovića da još jednog Srbija dovede u Torino, s tim da žele Laciju da ponude obeštećenje od 50.000.000 evropskih novčanica, a u transfer paketu još jedan igrač bi se iz Torina preselio među "Lacijale".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Spreman da napusti Rim - Sergej Milinković Savić

 

Da li će navedene ponude zadovoljiti rukovodstvo kluba iz "večnog grada" ostaje da se vidi, ali prema poslenjim informacijama, za usluge Sergeja Milinković Savića interesovanje je pokazao i slavni Mančester junajted. Visina obeštećenja koju će ponuditi klub sa "old Treforda" za sada nije poznata, ali se spekuliše da bi "Đavoli" mogli da iskeširaju 80 miliona evra koliko navodno Lacio traži.

Svakako, predstoji vruće transfer leta na "Čizmi".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading