TRESE SE ITALIJA: Sprema se KRAĐA VEKA, Vlahović će imati mnogo toga da KAŽE!

Autor:

Sport

06.04.2022

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodne zime italijanski fudbal je podrhtavao zbog transfera srpskog fudbalera.

TRESE SE ITALIJA: Sprema se KRAĐA VEKA, Vlahović će imati mnogo toga da KAŽE!

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović je prelaskom iz Firence u redove Juventusa izazvao mnogo bure na "Čizmi", a prema informacijama koje stižu iz Italije, uskoro će još jedan srpski reprezentativac da krene istim putam.

Obojica su ponikla u redovima Partizana, bili su saigrači u Fiorentini, a već predstojećeg leta bi mogli ponovo da zaigraju u crno-belom dresu kluba iz Torina.

Nikoli Milenkoviću leta 2023. godine ističe ugovor sa "Ljubičastima" i to želi da iskoristi rukovodstvo kluba iz Torina. Crno-beli su spremni da plate izlaznu klauzulu koja iznosi 15.000.000 evra i dovedu još jednog srpskog reprezentativca u Torino.

Foto: Tanjug/AP

Nikola Milenković

 

Od 2017. godine Milenković nastupa u italijanskoj Seriji A, a već četiri godine je nazamenljiv član defanzivne linije "Viole" i potpuno je jasno da bi prelazak u redove Juventusa značio stepenicu više u karijeri, a i crno-beli bi dobili igrača koji bi popunio prazninu koja vlada u defanzivnoj liniji ove ekipe.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading