Luis joj je posvetio PESMU, posle nje je oženio DRUGU, a ona ga NIKADA nije PREBOLELA! Evo kako izgleda čuvena DUDA! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.04.2022

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luisova prva supruga Duda kojoj je posvetio pesmu nikada ga nije prebolela.

Luis joj je posvetio PESMU, posle nje je oženio DRUGU, a ona ga NIKADA nije PREBOLELA! Evo kako izgleda čuvena DUDA! (FOTO)

Foto: printscreen youtube

Pokojni legendarni pevač Ljubiša Stojanović Luis ženio se dva puta, a svoju čuvenu pesmu ''Duda'' posvetio je prvoj supruzi Dubravki sa kojom ima dvoje dece, Marka i Maju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Louis (@marko.louis25)

 

Dubravka je jednom prilikom ispričala kako je izgledao trenutak kada je prvi put čula pesmu koju joj je Lusi posvetio.

- Doneo mi je ploču u Minhen i bacio u krilo. Na njoj je pisalo "Dudi s ljubavlju". Bila sam užasno uzbuđena, a kada je izvadio ploču i stavio na gramofon... Čula sam pesmu i bila pet dana bolesna. Nisam mogla da ustanem iz kreveta - rekla je prva supruga Luisa, prenosi Stori.

 

 

Ona je svojevremeno priznala da bivšeg supruga nikada nije zaboravila i da bez obzira što nisu bili u braku kada je on preminuo i dan danas joj nedostaje:

- Luis nam svima mnogo nedostaje. On je bio i ostao moja najveća ljubav. Deca i ja ga, bez preterivanja, spominjemo svakodnevno. Moj muž je bio izuzetno duhovit čovek. Zapravo, ja sam se za njega udala jer me je strašno zasmejavao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading