KAĆA ŽIVKOVIĆ RAZVEZLA JEZIK O PROSTITUCIJI: Treba je legalizovati, ali da se ne naziva ELITNOM, pa otkrila detalje koji KRUŽE GODINAMA NA ESTRADI! (VIDEO)

Autor:

Zabava

06.04.2022

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Živković progovorila o prostituciji!

KAĆA ŽIVKOVIĆ RAZVEZLA JEZIK O PROSTITUCIJI: Treba je legalizovati, ali da se ne naziva ELITNOM, pa otkrila detalje koji KRUŽE GODINAMA NA ESTRADI! (VIDEO)

Foto: Republika

Milan Milošević je sinoć proslavio rođendan spektakularnom žurkom, sa mnogo zvanica, te je među njima bila i jedna od najboljih prijateljica sa estrade Kaća Živković koja je otvorena progovorila o prostituciji na estradi, kao i o momku koji je nedavno sačekao na aerodromu.

- Milanu sam kupila nešto što on najviše voli, a što stane u kovertu, ja najviše volim koverte, znaće i on kad ja budem slavila rođendan- otrkrila je na početku Kaća, pa se dotkla misterioznog muškarca koji je sačekao na aerodromu:

Republika

Foto: Republika

Katarina Živković

 

- Odlično, ja volim paparaco lov i kada me uhvate u tim nekim spontanim trenucima, a ko me je sačekao (smeh) neko ko me je sačekao, ne komentarišem svoj privatan život., a što se tiče elitne prostitucije koja tema broj jedan u medijima danima pevačica je imala  da kaže samo jedno:

- Iskreno ovo što sada čitam, čitala sam i prošle godine i pre tri četiri godine, vrte se uvek jedna te ista imena, mene to jako nervira i volela bih da se legalizuje, ali ne može biti elitna, tu reč zabraniti. Žao mi je što se degradiraju ozbiljne profesije poput naših, poput pevača, novinara, voditelja i previše se na značaju daje devojkama koje se bave najstarijim zanatom, a predstavljaju se svakako, samo ne kao prostituke- zaključila je Kaća u razgovoru za Republiku.

Šta je još Kaća rekla pogledajte u videlu na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading