DETONACIJA! Vlahović ga čeka raširenih ruku: Još jedan Srbin STIŽE u Torino - Juve ČERUPA ljutog rivala!

Autor:

Sport

27.03.2022

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali detalji...

DETONACIJA! Vlahović ga čeka raširenih ruku: Još jedan Srbin STIŽE u Torino - Juve ČERUPA ljutog rivala!

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

Srpski centarfor Dušan Vlahović zimus je pojačao Juventus, u transferu vrednom preko 80 miliona evra, a na leto bi put grada Fijata lako mogao da krene još jedan Srbin - Nikola Milenković.

Naime, "Stara dama" traži dugoročno rešenje na poziciji štopera, a defanzivcu Fiorentine je znatno opala cena. Spekuliše se da će ga ljubičasti pustiti za nešto više od 20 miliona evra, što za Juve ne predstavlja nikakav problem. Ipak, Blekija želi i engleski Vest Hem, pa ćemo videti ko će odneti konačnu pobedu u trci za bivšim asom Partizana.

Republika

Foto: Starsport

Novi Srbin u Torinu? Milenković želja Juventusa

Podsetimo da se 24-godišnji centralni bek 2017. godine preselio u Firencu, nakon što je osvojio duplu krunu sa crno-belima, a dres reprezentacije Srbije nosio je 32 puta (tri gola). Postavlja se pitanje kako bi na njegov prelazak u Torino gledali navijači Fiorentine, koji su burno protestovali zbog Vlahovićeve odluke da obuče crno-belu opremu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading