KAKO VAS NIJE SRAMOTA? Dušan Vlahović to nije zaslužio - obraza nemate!

Autor:

Sport

29.03.2022

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportska javnost potrešena je nakon nedavne konferencije za medije u kojoj je srpski stručnjak obavestio javnost da mu se opaka bolest ponovo vratila.

KAKO VAS NIJE SRAMOTA? Dušan Vlahović to nije zaslužio - obraza nemate!

Foto: Tanjug/AP

Ponovnu borbu Siniše Mihajlovića prati celokupna sportska javnost kako u Srbiji, tako i u Italiji, ali i širom planete, pa ne čude poruke podrške koje svakodnevno dobija nekadašnji selektor srpske fudbalske reprezentacije i aktuelni trener Bolonje.

Gotovo svi velikani italijanskog fudbala uputili su reči podrške srpskom stručnjaku, ali takođe upada u oči čutanje koje stiže iz Torina, odnosno njegovog crno-belog dela.

 

 

Rukovodstvo Juventusa nemo ćuti. Ukoliko imaju nešto protiv samog Siniše Mihajlovića, trebali su da ga podrže u opakoj borbi barem zbog njegovog zemljaka, fudbalera Dušana Vlahovića koji je početkom godine stigao u Torino i koji je za kratko vreme postao ljubimac navijača torinske "Stare dame".

Dušan Vlahović to nije zaslužio, a ni Siniša Mihajlović koji je uvek bio poznat kao veliki sportsmen.

Reči podrške svom nekadašnjem fudbaleru poslate su i iz milanskog Intera.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading