Članovi i odbornici DSS prešli u SPS: Velika podrška za Ivicu Dačića!

Autor: Republika

Vesti

29.03.2022

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članovi DSS iz Apatina priključili su se socijalistima.

Članovi i odbornici DSS prešli u SPS: Velika podrška za Ivicu Dačića!

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Članovi Demokratske stranke Srbije iz Apatina priključili su se Socijalističkoj partiji Srbije i podržali kandidata za premijera Srbije Ivicu Dačića, rukovodeći se onim što je predsednik te partije učinio i čini za promenu ugleda naše zemlje u svetu, a posebno za stanovnike Vojvodije.

Odbor i članovi DSS su prepozali u SPS vrednosti i načela za koje se vredi zalagati u današnjim društvenim uslovima. To su državni i nacionalni interesi, sloboda i ravnopravnost, jednake šanse za svako, pre svega za malde i decu, kao i borba za bolji položaj radnika.

"Želimo da ovako ujedinjeni damo šansu svima koji žele da nam pomognu da našu decu i omladinu zadržimo u našem kraju i da se mi na lokalu borimo za nađu Srbiju. Presudilo je svakako i to što dobro poznajemo Socijaliste u Apatinu, njihovu upornost, iskustvo i sposobnost, kao i da uvek drže obećanje", navedeno je u zajedničkoj pisanoj izjavi Odbora DSS-a i SPS-a u Apatinu.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Ivica Dačić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Hercegov grad

30.03.2022 09:46

Nornalno ko ce podrzati DSS kada su im se prikljucili cetnici?!