OTKRIVENI DO SADA NEPOZNATI DETALJI: Mihajlović operisan, javnost ništa nije znala!

Autor:

Sport

28.03.2022

05:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni su detalji koji do sada nisu isplivali u javnost.

OTKRIVENI DO SADA NEPOZNATI DETALJI: Mihajlović operisan, javnost ništa nije znala!

Foto: Tanjug/AP

Siniša Mihajlović

Nekadašnji fudbaler novosadske Vojvodine i Crvene zvezde. reprezentativac tadašnje Jugoslavije, selektor nacionalnog tima Srbije i aktuelni trener italijanske Bolonje, Siniša Mihajlović, ponovo prolazi kroz težak žibvotni period.

Naime, kako je sam obavestio javnost na konferenciji za medije, njegova bolest, za koju su se svi nadali da je samo ružna prošlost, vratila se i Mihajlović će ponovo morati da se povrgne zdravstvenim tretmanima.

Međutim, kako prenosi dnevni list "Informer", srpski stručnjak kome je leta 2019. godine otkrivena bolest, nakon tri ciklusa hemoterapije, povrgao se operaciji presađivanja koštane srži. 

Na žalost, krajem februara ove godine, Siniša Mihajlović je nakon susreta italijasnke Serije A protiv Salernitane, osetio ponovne simptome i predstoji mu nova borba sa opakom bolešću.

Siniša, celokupna srpska, ali i svetska javnost je uz tebe i sigurni smo da ćeš i iz ove bitke izaći kao pobednik, kao i toliko puta do sada.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading