DOMINACIJA NA DELU: Nezaustavljivi Luka Dončić, iz Teksasa se vidi prsten? (VIDEO)

Autor:

Sport

28.03.2022

06:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novo sjajno veče slovenačkog košarkaša.

DOMINACIJA NA DELU: Nezaustavljivi Luka Dončić, iz Teksasa se vidi prsten? (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

U noći kada srpski košarkaši nisu bili previše zastupljeni na parketima širom NBA lige, ponovo je region eks-Jugoslavije ostao zadivljen partijom mladog slovenačkog košarkaša.

Ekipa Dalasa je na svom parketu, u velikom derbiju Zapadne konferencije savladala ekipu Jute rezultatom 114:100 (21:29, 37:30, 32:20, 24:21), a Luka Dončić je ostvario dabl-dabl učinak, upisavši 32 poena, deset skokova, a uz to je zabeležio i pet asistencija.

 

 

Gostujuća ekipa je nakon prvog perioda igre imala osam poena viša, što je domaćin do odlaska na poluvreme gotovo anulirao. Ključan period igre viđen je u trećoj četvrtini koju su košarkaši Dalasa rešili u svoju korist rezultatom 32:20 čime je i pitanje pobednika ovog susreta bilo rešeno.

Na kraju, Teksas je mogao da slavi. Dalas je ovim trijumfom pretekao ekipu Jute na tabeli Zapadne konferencije. Sada imaju pobedu više u odnosu na rivala i do kraja ligaškog dela mogu se uključiti i u borbu za treću poziciju koju trenutno drži Golden Stejt koji ima skor od 48 pobeda i 27 poraza.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading